Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar başvurularınız onaylanmıştır 1 teste girdikten sonra yönetici kadromuzda bulunabilirsiniz.... Oyunumuzun hamachi aglarına girin görüşelim...
UstunMt2
123
UstunMt2-1
123
UstunMt2-2 diye 10a kadar gidiyor
birde başımıza geldiği için webcam açtıracağız olmazsa en kötü ihtimal facebooka bakacağız çünkü birkez dilimiz yandı birdaha yanmasını istemiyoruz ...
UstunMt2
123
UstunMt2-1
123
UstunMt2-2 diye 10a kadar gidiyor
birde başımıza geldiği için webcam açtıracağız olmazsa en kötü ihtimal facebooka bakacağız çünkü birkez dilimiz yandı birdaha yanmasını istemiyoruz ...
BenDe Erkeim..
Aradın ÖzellikLeriN HepSi BenDe MevCuT... GM Kodlarını Biliorum 4 sw de GM LIK YAPTIM Sw kurmayı bilmiorum ama Öğrenirim Arkadaslar Kuruyor.. 
Online Sürem Yüksek Userlerle İyi İlgilenirim Memnun Kalacaksın.. irtibata Geç benle bozkurt2605@ hotmail.com
Aradın ÖzellikLeriN HepSi BenDe MevCuT... GM Kodlarını Biliorum 4 sw de GM LIK YAPTIM Sw kurmayı bilmiorum ama Öğrenirim Arkadaslar Kuruyor.. 
Online Sürem Yüksek Userlerle İyi İlgilenirim Memnun Kalacaksın.. irtibata Geç benle bozkurt2605@ hotmail.comBenim adım enes metin2 konusunda deneyimim oldukça çoktur daha once hiç bi pvp serverinde goreve yapmadım gm olmak istiyorum iletişim (enes _ cumhuriyeti @hotmail .cm
Kosullara Uygunum Erkeyim yasim 17 Game Master Konusunda Uzmanim İlgileniRsen [cry_osi45@hotmail.com] [Günde 17 18 sürekli Oline .. !] iyi forumLar
Adim:arda
daha önce gm lik tebrubem yok
online sürem 7 gün 18 saat
iletişim: gel-ufi@hotmail.com
daha önce gm lik tebrubem yok
online sürem 7 gün 18 saat
iletişim: gel-ufi@hotmail.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)