farukkaya 19 Eki 2025 #1 Merhaba arkadaşlar efsun botu ekleme çalışıyorum fakat db tarafını build ederken hata alıyorum. Table.h dosyam.
Merhaba arkadaşlar efsun botu ekleme çalışıyorum fakat db tarafını build ederken hata alıyorum. Table.h dosyam.
Çözüm Jaguarz 24 Eki 2025 Makroların tanımlı değil SWITCHBOT_SLOT_COUNT 3 (örnek) SWITCHBOT_ALTERNATIVE_COUNT 3 (örnek) Bu şekilde globalmi ? çünkü table dosyan bunları tanımıyor hangi bot'u kullanıyorsun bilmiyorum global veya if içinde tanımlı olmalı
Makroların tanımlı değil SWITCHBOT_SLOT_COUNT 3 (örnek) SWITCHBOT_ALTERNATIVE_COUNT 3 (örnek) Bu şekilde globalmi ? çünkü table dosyan bunları tanımıyor hangi bot'u kullanıyorsun bilmiyorum global veya if içinde tanımlı olmalı
Jaguarz 24 Eki 2025 #2 Makroların tanımlı değil SWITCHBOT_SLOT_COUNT 3 (örnek) SWITCHBOT_ALTERNATIVE_COUNT 3 (örnek) Bu şekilde globalmi ? çünkü table dosyan bunları tanımıyor hangi bot'u kullanıyorsun bilmiyorum global veya if içinde tanımlı olmalı Upvote 1 Downvote Çözüm Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
Makroların tanımlı değil SWITCHBOT_SLOT_COUNT 3 (örnek) SWITCHBOT_ALTERNATIVE_COUNT 3 (örnek) Bu şekilde globalmi ? çünkü table dosyan bunları tanımıyor hangi bot'u kullanıyorsun bilmiyorum global veya if içinde tanımlı olmalı