Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Wargroove 2: Pocket Edition İncelemesi: Taktik Savaş Oyunlarına Aile Dostu Bir Bakış
Wargroove 2: Pocket Edition, türe taze bir bakış açısı getiren muhteşem bir fantezi temalı sıra tabanlı taktiksel savaş oyunudur. Oyun; hem tek oyunculu hikâye modları, hem bir roguelike modu, hem de yerel çok oyunculu ve gerçek zamanlı veya sıradan çevrimiçi PvP seçenekleri sunar.
Temel oynanışta, güzel haritalar üzerinde gerçekleşen sıra tabanlı taktiksel savaşlarda birden fazla birliği yönetiyor, kademeli olarak yeni birimler topluyor ve güçleniyoruz.
Kısmen seslendirilmiş hikâye oldukça güçlüdür ancak daha genç bir kitleyi hedef almaktadır. Bazı yetişkin oyuncular bunu itici bulabilir. Ancak ben kişisel olarak hikâyeyi sevimli buldum ve bu türün yinelenen temalarına karşı ferahlatıcı bir değişim olarak gördüm.
Neyse ki, zorluk seviyesi her yaştan savaş oyunu severe uygundur. Seviye tasarımı da oldukça yaratıcı; zekice kurgulanmış şaşırtmacalarla sık sık hazırlıksız yakalandım. Ayrıca, generallerin "Grooves" adı verilen özel yetenekleri, savaşları dinamik tutan ilginç bir strateji katmanı ekliyor.
Önceden hazırlanmış içeriğin yanı sıra, oyunun tekrar oynanabilirliğini büyük ölçüde artıran ve topluluk paylaşımına sahip özel harita ve hikâye editörü de mevcuttur.
Şahsen, haritayı hareket ettirmek için iki parmağın gerekli olmasını beğenmedim. Ayrıca, "sırayı bitir" ve "çekil" gibi seçeneklere erişmek için bir döşemeye iki kez dokunmaya güvenmek yerine, bir menü düğmesi olmasını dilerdim. Ancak bunun dışında, kullanıcı arayüzü (UI) iyidir.
Kılıflı Samsung S25 Ultra'mda oynarken, yaklaşık bir saatlik oyundan sonra telefonun biraz soğuması için kısa molalar vermem gerekti. Ayrıca cihazın pilini oldukça zorladı. Fakat önemli bir nokta olarak, oyunun hiçbir zaman takılmaması veya hata vermemesi benim için takdire şayandır. Isınma sorunu, inceleme ekibimizin başka bir üyesi tarafından da rapor edilmişti.
Bu küçük eksikliklere rağmen, Wargroove 2'den büyük keyif aldım. Kolaylıkla tavsiye edebileceğim, zorlu, özgün, yaratıcı ve aile dostu bir deneyim sunuyor.
Wargroove 2, reklamsız ve uygulama içi satın alma (iAP) içermeyen 8,99 $ fiyat etiketine sahip premium bir oyundur.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)