HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Affectlerde barla süre gösterme. bunu bir yerde görmüşdüm bugünde böyle bişey yapayım dedim.
Gelişebilir ama bu şuanlık bana yeter. Süre azaldıkca bar kendiliğinden düşüyor.
Gelişebilir ama bu şuanlık bana yeter. Süre azaldıkca bar kendiliğinden düşüyor.
adam neler yapmış ya daha yeni görüyoruzAffectlerde barla süre gösterme. bunu bir yerde görmüşdüm bugünde böyle bişey yapayım dedim.
Ekli dosyayı görüntüle 156076
eline sağlık knkaİlk defa senin paylaşımınla gördüm metin2 olarak bahsediyorum çok güzel olmuş bence eline sağlık güzel günlerde kullanma dileğiyle
Güzel yorumun için teşekkür ederim.İlk defa senin paylaşımınla gördüm metin2 olarak bahsediyorum çok güzel olmuş bence eline sağlık güzel günlerde kullanma dileğiyle

Rica Ederim Kanka. Seni beklerken oluyor bunlar hepadam neler yapmış ya daha yeni görüyoruzeline sağlık knka

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)