HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ezgi Hanım Döktürmüşsünüz Yine
Başarılar Paylaşım İçin Teşekkürler.
Başarılar Paylaşım İçin Teşekkürler.hocam dediginizi yaptım oldju login succes diyo ama oyuna exe üzerinden girdigimde login succes diyip anında oyun kapanıyo ama patcher üzerinden girdigimde ise login succes diyo oyun acılıyo giriyom ama hile ekranı gelmiyoDNS (1.1.1.1 - 1.0.0.1) gir yada Proxy/VPN aç
Bilgim yok, belki güncelleme gereklidir. Konu sahibine sorunu iletseniz daha doğru olurhocam dediginizi yaptım oldju login succes diyo ama oyuna exe üzerinden girdigimde login succes diyip anında oyun kapanıyo ama patcher üzerinden girdigimde ise login succes diyo oyun acılıyo giriyom ama hile ekranı gelmiyo
@LunaUI hocam kontrol edermisinizhocam dediginizi yaptım oldju login succes diyo ama oyuna exe üzerinden girdigimde login succes diyip anında oyun kapanıyo ama patcher üzerinden girdigimde ise login succes diyo oyun acılıyo giriyom ama hile ekranı gelmiyo
%100 ihtimal ile oyuna güncelleme gelmiştir ve ben konturol etmedim gelip gelmedigini@LunaUI hocam kontrol edermisiniz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)