- Konular
- 930
- Çözüm
- 45
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 698
- Altın Konu
- 14
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 257
- MmoLira
- 4,272
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kopya olayı iyi 

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
4
- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
. Kendi aranızda konuşmayın
- Konular
- 7
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 5d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 1,811
- DevLira
- 0
Bizim zamanımızda böyle değildi daha kötüydü şartlar siz çok iyi zamana denk geldiniz
- Konular
- 23
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 16d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 39
1) İlla bağırarak mı konuşalım siz bundan mı anlıyorsunuz?! (elindeki tebeşiri alır ve öğrencinin kafasına atar...)
2) Ders sonunda siz ikiniz bir yere ayrılmayın benimle müdürün odasına geliyorsunuz!
3) Araç gereçleriniz yanınızda değil daha dün özellikle basa basa derse araç gereçsiz gelinmeyecek diye tembihlemiştim ne bu hal! he! ne bu! birazdan velilerinizi arıyacağım babanızın ve annenizin telefon numarasını teker teker söyleyin.
4) Ozaman madem çok biliyorsun dersi, ben anlatmayayım gel tahtaya çık sen anlat, öğretmenliği sen yap bakalım!
5) Oğlum tahtaya kim çizdi bunu!! çıkıp söylesin direk kim yaptıysa derhal!
6) Arka sıra görüyorum elinizdeki telefonları bir daha görürsem vermem demiştim, bunu ben size söyledim şimdi sakın boşa hayıflanmayın..
2) Ders sonunda siz ikiniz bir yere ayrılmayın benimle müdürün odasına geliyorsunuz!
3) Araç gereçleriniz yanınızda değil daha dün özellikle basa basa derse araç gereçsiz gelinmeyecek diye tembihlemiştim ne bu hal! he! ne bu! birazdan velilerinizi arıyacağım babanızın ve annenizin telefon numarasını teker teker söyleyin.
4) Ozaman madem çok biliyorsun dersi, ben anlatmayayım gel tahtaya çık sen anlat, öğretmenliği sen yap bakalım!
5) Oğlum tahtaya kim çizdi bunu!! çıkıp söylesin direk kim yaptıysa derhal!
6) Arka sıra görüyorum elinizdeki telefonları bir daha görürsem vermem demiştim, bunu ben size söyledim şimdi sakın boşa hayıflanmayın..
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)