- Konular
- 7
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 591
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Öncelikle acemiyim onu belirtmek isterim.
Kiraladığım sunucuda navicat üzerinden item_proto yu düzenlendim belli başlı bazı itemlerin satırlarını sildim ayrıca kendim oluşturmak istediğim bazı itemler için satır ekledim. Daha sonra bu item_proto nun .txt çıktısını aldım. Filezilladan usr/game/db içinde bulunan item_proto.txt mi ve item_names.txt dosyalarımı bu yeni item_protoma göre düzenledim. Sunucuya reboot attım ve tekrar start verdiğimde chler gelmiyor. Syserr çıktısını aşağıda paylaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
SYSERR:
SYSERR: Oct 9 01:26:24 :: Start: TABLE_POSTFIX not configured use default
SYSERR: Oct 9 01:26:24 :: Load: DirectQuery failed(SELECT IP_FROM, IP_TO, COUNTRY_NAME FROM iptocountry)
SYSERR: Oct 9 01:26:34 :: __GetHostInfo: __GetHostInfo() ==> DirectQuery failed(SELECT mIP FROM gmhost)
SYSERR: Oct 9 01:26:37 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 21
SYSERR: Oct 9 01:26:39 :: __GetHostInfo: __GetHostInfo() ==> DirectQuery failed(SELECT mIP FROM gmhost)
SYSERR: Oct 9 01:26:42 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 21
Öncelikle acemiyim onu belirtmek isterim.
Kiraladığım sunucuda navicat üzerinden item_proto yu düzenlendim belli başlı bazı itemlerin satırlarını sildim ayrıca kendim oluşturmak istediğim bazı itemler için satır ekledim. Daha sonra bu item_proto nun .txt çıktısını aldım. Filezilladan usr/game/db içinde bulunan item_proto.txt mi ve item_names.txt dosyalarımı bu yeni item_protoma göre düzenledim. Sunucuya reboot attım ve tekrar start verdiğimde chler gelmiyor. Syserr çıktısını aşağıda paylaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
SYSERR:
SYSERR: Oct 9 01:26:24 :: Start: TABLE_POSTFIX not configured use default
SYSERR: Oct 9 01:26:24 :: Load: DirectQuery failed(SELECT IP_FROM, IP_TO, COUNTRY_NAME FROM iptocountry)
SYSERR: Oct 9 01:26:34 :: __GetHostInfo: __GetHostInfo() ==> DirectQuery failed(SELECT mIP FROM gmhost)
SYSERR: Oct 9 01:26:37 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 21
SYSERR: Oct 9 01:26:39 :: __GetHostInfo: __GetHostInfo() ==> DirectQuery failed(SELECT mIP FROM gmhost)
SYSERR: Oct 9 01:26:42 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 21