yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplandı Foxfs olan packları başka açıcı ile açma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertcanayhan0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 150

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba make_all yapınca tüm packı kapatıyor komut dizine baktığım zaman make_all dışında başka bir komut yok ve elle ekleme yapınca bu sefer siyah ekran açılıp hemen kapanıyor bunu epack32 eter manager gibi açıcıcılar ile açtırma şansımız varmıdır ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-10-06-00-32-29-048_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-10-06-00-32-29-048_com.android.chrome-edit.jpg
    125.9 KB · Görüntüleme: 0
Çözüm
Merhaba hocam
Hazır files kullanıyorum fakat filesin kendi kapatıcısında make_all komutu var sadece küçük bir ip değişikliği bile yapsan tüm pack tekrar kapanmasını bekliyorsun .txt dosyasına eklenti yapıyorum sadece rootu veya locale kapansın diye ama bu sefer o siyah ekran açılıp direk kapanıyor
hocam bildiğim kadarıyla client sourceden FOX_FS definesini kapatırsanız epack32 ile açıp kapatabilirsiniz
Merhaba,

En sağlıklı olacak yöntem files'in kendi kullandığı pack açıcı ve kapatıcıyı kullanmaktır, diğer türlü pack'ın boyutlarında ufacık değişiklikler bile oyunun açılmamasına, çökmesine vb sorunlara neden olmaktadır. Hazır bir files mi kullanıyorsunuz acaba? yani files'in kendi pack açıcı ve kapatıcısını bulamadığınız için mi bunu deniyorsunuz?

Merhaba,

En sağlıklı olacak yöntem files'in kendi kullandığı pack açıcı ve kapatıcıyı kullanmaktır, diğer türlü pack'ın boyutlarında ufacık değişiklikler bile oyunun açılmamasına, çökmesine vb sorunlara neden olmaktadır. Hazır bir files mi kullanıyorsunuz acaba? yani files'in kendi pack açıcı ve kapatıcısını bulamadığınız için mi bunu deniyorsun
Merhaba hocam
Hazır files kullanıyorum fakat filesin kendi kapatıcısında make_all komutu var sadece küçük bir ip değişikliği bile yapsan tüm pack tekrar kapanmasını bekliyorsun .txt dosyasına eklenti yapıyorum sadece rootu veya locale kapansın diye ama bu sefer o siyah ekran açılıp direk kapanıyor

Merhaba hocam
hocam bildiğim kadarıyla client sourceden FOX_FS definesini kapatırsanız epack32 ile açıp kapatabilirsiniz

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri