SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Cevaplandı Letter görev sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cinepol123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 106

cinepol123

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
58
Çözüm
4
Online süresi
2mo 10h
Reaksiyon Skoru
57
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 24 Gün
Başarım Puanı
135
MmoLira
7,817
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

turkmmosf gibi bazı fileslerde letter görevleri çalışmıyor. yani ne letter cıkıyor ve de npc ile etkileşime geçebiliyorum. en basit sekilde letter görevi okuttuğumda letter çıkmıyor görev de çıkmıyor. ama baska fileslerde bu questi rahatlıkla yapabiliyorum. mesela görev kitabı quetlerini orjinal haliyle okutuyorum onda da olmuyor. bunun sebebi ne olabilir

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
quest içerisinde kullandığınız fonksiyonların sizde bulunup bulunmadığını test etmelisiniz. TurkmmoSF kullanıyorum ve bu sorunu çözüme kavuşturdum. Discord hesabımdan tarafıma ulaşabilirsiniz.
quest içerisinde kullandığınız fonksiyonların sizde bulunup bulunmadığını test etmelisiniz. TurkmmoSF kullanıyorum ve bu sorunu çözüme kavuşturdum. Discord hesabımdan tarafıma ulaşabilirsiniz.

Çözüm
teşekkür ederim ilgin için. sorunu çözüme kavuşturdum. orjinal biyolog görevini baz alarak biyolog görev mantığına uygun sekilde hallettim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri