melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor C++ Metin2 (DX9) - Mini Source (Design)

3.67 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sayın gökhan bey siz sütünüzü içip fotoraf çekerken ben bypass source esp source si dağıtıyordum sayın gökhan bey siz yokken bile ben buradaydım kaldı ki siz bu zamana kadar hiç birsey ögrenemediyseniz simdide ögrenemessiniz bunu da bilin :D :D :D :D :D :D :D
ultimatom veriyorsun :D neyse ben burada eskiyim demedim iddam kendi alanımdadır 15 senedir profesyonel fotogracıyım bu alan kolay değil binlerce şey var dışarının kuralı içerinin kuralı çok farklı herkes kendi alanında uzman siz okdugunuzdan anlamadınız neyse benide hiç anlamadınız sana bol şans forumdaki insanların çoğu bu yuzden öğrenememiş sanırım hcbrsy temel olmadıgı ıcın konuşma dilin komik ultımatom verip saygı dili kullanıyorsun :D

ultimatom veriyorsun :D neyse ben burada eskiyim demedim iddam kendi alanımdadır 15 senedir profesyonel fotogracıyım bu alan kolay değil binlerce şey var dışarının kuralı içerinin kuralı çok farklı herkes kendi alanında uzman siz okdugunuzdan anlamadınız neyse benide hiç anlamadınız sana bol şans forumdaki insanların çoğu bu yuzden öğrenememiş sanırım hcbrsy temel olmadıgı ıcın konuşma dilin komik ultımatom verip saygı dili kullanıyorsun :D
sayın gökhan bey tekrar ve tekrar söylüyorum size siz fotoraf da nasıl gelistiyseniz aynı sey yazılımda da gecerlidir :D siz oturdugunuz yerde birinin bana gelip yardım etmesini beklerseniz oldugunuz yerde sayarsınız ama :D inad edip de microsoft ' sitesinden arastırma yaparsanız rahatlıkla ögrene bilirsiniz ama siz bu ögrenme istegini reddetmis ve sadece anlat anlat yapıyım ezbere yapıyım moduna girmissiniz simdi müsadenizle oyun oynuyoruz ve geri dönmeliyim sizinle tartışmamız güzeldi siz yazın ben sonra tekrar yanıtlarım sizi :D

sayın gökhan bey tekrar ve tekrar söylüyorum size siz fotoraf da nasıl gelistiyseniz aynı sey yazılımda da gecerlidir :D siz oturdugunuz yerde birinin bana gelip yardım etmesini beklerseniz oldugunuz yerde sayarsınız ama :D inad edip de microsoft ' sitesinden arastırma yaparsanız rahatlıkla ögrene bilirsiniz ama siz bu ögrenme istegini reddetmis ve sadece anlat anlat yapıyım ezbere yapıyım moduna girmissiniz simdi müsadenizle oyun oynuyoruz ve geri dönmeliyim sizinle tartışmamız güzeldi siz yazın ben sonra tekrar yanıtlarım sizi :D
benm alanım yazılım değil ki ben yazılımda kendime yetecek kadar oda metin2de farm da işimi görecek kadar bilgim olsun yeter dıyorum hani yazılımla instagrama bot vs yapayım gibi niyetim yok ki ztn sevdiğim alan değil gelişim denen alanda tek faktörlü gelişmek değil ben kendimi çok farklı alanlarda geliştiriyorum ama sorun değil bu kadar renkli bir dil kullanmana gerek yok :D göründüğün den daha zekisiniz EZGİ BEY.:D

Son düzenleme:
benm alanım yazılım değil ki ben yazılımda kendime yetecek kadar oda metin2de farm da işimi görecek kadar bilgim olsun yeter dıyorum hani yazılımla instagrama bot vs yapayım gibi niyetim yok ki ztn sevdiğim alan değil gelişim denen alanda tek faktörlü gelişmek değil ben kendimi çok farklı alanlarda geliştiriyorum ama sorun değil bu kadar renkli bir dil kullanmana gerek yok :D göründüğün den daha zekisiniz EZGİ BEY.:D
sayın gökhan bey iste sizin üstünüze vazife olmayan yazılıma hakim olmayan biri siniz sizin kalkıp da başkasının yazılımına söz söyleme hakkınız yok söylerseniz de böyle kücülürsünüz örnek veriyim siz fotorafcısınız hani ya real bir fotorafcı olduğunuz için sizin fotoraflarınıza söz söylemiyorum sayın gökhan bey size ufak bir tavsiyem var 🧠 umarım bu emoji yi Allah'ım size nasip eder

sayın gökhan bey iste sizin üstünüze vazife olmayan yazılıma hakim olmayan biri siniz sizin kalkıp da başkasının yazılımına söz söyleme hakkınız yok söylerseniz de böyle kücülürsünüz örnek veriyim siz fotorafcısınız hani ya real bir fotorafcı olduğunuz için sizin fotoraflarınıza söz söylemiyorum sayın gökhan bey size ufak bir tavsiyem var 🧠 umarım bu emoji yi Allah'ım size nasip eder
ÇOK YANILIYORSUN BİZİM ALAN :D PRESENTLER SATILIYOR SONRA PNT LER SATILIYOR HAZIR PRESENTLER TAMAMEN FOTOGRAFCININ KENDİ ÜRETİMİDİR KENDİ PANELİM VAR PHOTOSHOP İŞLEİR KOLAYLAŞTIRAN BUNLAR DAHA NELER NELER VAR SATILAN :D BEYİNDEN BAHSEDİYORSUN YA O EN ÇOK SANA LAZIM BEN 15 SENEDİR :D DAHA GERÇEKÇİ BİR ALANDA KENDİMİ GELİŞTİYİRORUM VE KOÇLUK YAPIYORUM :D ERKEKLERE BİRE BİR SAHA EĞİTİMİ VERİYORUM :D REDPİL PİCK UP ARTİS GİBİ DAHA SENİN KONUŞMA DİLİN TAMAMEN FAUL ULTIMATOM DİLİ İLE KONUŞUYORSUN SONRA DIYORSUN :D PROJEME LAF ETTİN PROJENE LAF ETMEDİM BAŞKA ADAM YAZMIŞ NASIL KULLANILIYOR DİYE TEMELİ YOK HANİ YENİ ÖĞRENENLERE YOL GÖSTERİRSİN Kİ YOL KISALSIN BİZ KADIN ERKEK İLİŞKİSİNDE KOÇLUK YAPMADĞİMİZ ZMN :D ÖRNEK ADAM SENELERCE FARKINA VARAMAYACAĞI HATALARI YAPIP HAYATI KAOS OLUYOR :D AMA YOLU BİLEN İLE GİTTİN Mİ YOL KISALIYOR :D BUNLAR ÖRNEK TANIMADIĞIN HAYATA BAŞLIK ATMA SANA PROJENDE BAŞARILAR DAHA KONUŞMAYA GEREK YOK BEYİN LAFINI KULLANMAK BİLE :D SHUT İNSANLARIN ORTAK DİLİDİR :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri