- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ciddiyim ya senin gibi ler youtube ye : Visual Studio Install yazamadıgı için ciddiyim o kadar basit bir yazıyı bile yazamayıp burada gelip de konuşamassın konussanda zaten umurumda degil madem çok biliyorsun kendin çek video nu paylaş o zaman : )hadi ya ciddimisin youutubeden aratarakbırakın şu yalanları ya adam gibi yapiyonuzda a q brtaen video cekip millet öğrensin hc bilmeyenler sıfırdan öğrensin dye brtane şu forumda video yok a q sonra neden sinirlendim
- Konular
- 20
- Online süresi
- 15d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 2,698
- DevLira
- 0
rahat ol tavşan ben bildiğim alanlarda herkese yardım etmiş adamım hemde tek bir kişinin isteği için bile üşenmeyip video alıyorum sen anca konuşursun bro başka bişe yapamazsın bu forumda tek fayda gördüğüm adam anroid adam sizin gibi hayal satmıyor olayı a dan z ye yazıp öğretiyorciddiyim ya senin gibi ler youtube ye : Visual Studio Install yazamadıgı için ciddiyim o kadar basit bir yazıyı bile yazamayıp burada gelip de konuşamassın konussanda zaten umurumda degil madem çok biliyorsun kendin çek video nu paylaş o zaman : )
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
sen isedigin kadar konuş gokhan bey benim zerre kadar umurumda degil sen benim yardım ettigimin %0.01'ini ançak etmissindir kaldı ki madem (yardım ettigin kisilerin kanıtını) göster yada herkeze yardım ettigini idda ediyorsun aç bir konu da ne marifetin varmış bir görelim : )rahat ol tavşan ben bildiğim alanlarda herkese yardım etmiş adamım hemde tek bir kişinin isteği için bile üşenmeyip video alıyorum sen anca konuşursun bro başka bişe yapamazsın bu forumda tek fayda gördüğüm adam anroid adam sizin gibi hayal satmıyor olayı a dan z ye yazıp öğretiyor
Son düzenleme:
- Konular
- 20
- Online süresi
- 15d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 2,698
- DevLira
- 0
yardım sadece metin2 mi oluyor ? ben sana metin2 den bahsetmedimsen isedigin kadar konuş gokhan bey benim zerre kadar umurumda degil sen benim yardım ettigimin %0.1'ini ançak etmissindir kaldı ki madem (yardım ettigin kisilerin kanıtını) göster yada herkeze yardım ettigini idda ediyorsun aç bir konu da ne marifetin varmış bir görelim : )
ben profesyonel fotografcıyım fotograf editleme profesyonel çilt dokusundan tut binlerce ayrıntı presentler vs yardım ettim kamera ayarları konusunda olsun metin2 de sadece 2 senemeı hangi efsun ne işe yarar kılıç ucu vuruslarda daha cok delici atar vs öğrettim hatta bir kişiye carımı verdm bakıp aynısını dizsin diye adam carımı caldı
iyilikten maraz doğar
forumda a dan z ye anlatılan kodlama işlerinii anlatan video yok hepsi yarım yamalak kmse bu yuzden yapamiyor hazır olan birşey bni geliştirmez örneğin sekmemyi sndn alıp kullansa adam iş görmez kendi yapamadıktan sonra gibi bu forumda hakkını hakkına teslim ediceğim tek adam adroid denen arkadaştır dc den olsun forumdan olsun korumalı svlerı nasıl geçeriz vs olsun üşenmeden anlatmıştır ben sana hc yapmadıgın alan ile ilgili git sıvılaştır sonra ayrıntılaştır presentle ama kontrastı tuttur desem alt yapın olmadıgı ıcın anlamazsın bile
siz bunu anlamıyorsunuz bak adam sana nasl kullanılır nasıl yaparz diye soruyor mesela- Katılım
- 8 Şub 2022
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
sayın gökhan bey siz sütünüzü içip fotoraf çekerken ben bypass source esp source si dağıtıyordum sayın gökhan bey siz yokken bile ben buradaydım kaldı ki siz bu zamana kadar hiç birsey ögrenemediyseniz simdide ögrenemessiniz bunu da bilinyardım sadece metin2 mi oluyor ? ben sana metin2 den bahsetmedimben profesyonel fotografcıyım fotograf editleme profesyonel çilt dokusundan tut binlerce ayrıntı presentler vs yardım ettim kamera ayarları konusunda olsun metin2 de sadece 2 senemeı hangi efsun ne işe yarar kılıç ucu vuruslarda daha cok delici atar vs öğrettim hatta bir kişiye carımı verdm bakıp aynısını dizsin diye adam carımı caldı
iyilikten maraz doğar
forumda a dan z ye anlatılan kodlama işlerinii anlatan video yok hepsi yarım yamalak kmse bu yuzden yapamiyor hazır olan birşey bni geliştirmez örneğin sekmemyi sndn alıp kullansa adam iş görmez kendi yapamadıktan sonra gibi bu forumda hakkını hakkına teslim ediceğim tek adam adroid denen arkadaştır dc den olsun forumdan olsun korumalı svlerı nasıl geçeriz vs olsun üşenmeden anlatmıştır ben sana hc yapmadıgın alan ile ilgili git sıvılaştır sonra ayrıntılaştır presentle ama kontrastı tuttur desem alt yapın olmadıgı ıcın anlamazsın bile
siz bunu anlamıyorsunuz bak adam sana nasl kullanılır nasıl yaparz diye soruyor mesela

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)