Çalışıyor C++ Metin2 (DX9) - Mini Source (Design)

3.67 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

LunaUI

Level 5
Konular
110
Online süresi
2mo 19d
Reaksiyon Skoru
767
Altın Konu
5
Başarım Puanı
175
MmoLira
16,253
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kullanımı - ve Tasarımı
( ) @ ( )
Source + Tasarım
Kodları Çıkarttım
iyi kullanımlar dilerim

[CODE title="HLBOT-ARG"]starter : --rPpvMwNVwf
starter : -gtutrurtjgcxwqrz
starter : -opened-new-with-patcher [/CODE]

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

sorun yok hocam arkadaşımız hırsından kaynaklı kendi saygınlıgını kaybetmekten korktugundan böyle davrandı aslında anlıyabilse o kadar da zor değil iyi birşey soyledik. iyi forumlar
Sizin gibiler olduğu sürece bu forumda kimse bir şey paylaşmaz. Siz istiyorsunuz ki armut piş ağzıma düş. Her konunun altında yorumlarına denk geliyorum. Bazı şeyleri anlamamak için özel çaba sarf ediyorsun sanki. Kimsenin sana bir şey öğretme zorunluluğu yok ki buna rağmen tüm iyi niyetiyle çabalıyor insanlar yardımcı olmak için. Ona rağmen anlamamak için ısrar ediyorsun. Luna emek vermiş kodlamış source paylaşmış onun altına bile kişiyi paylaştığına pişman edecek yorumlar atıyorsunuz. Sonra niye eskisi gibi eğitici içerikler yok. Olmaz tabi size her şey müstehak
LÖGFDLŞÖGSLŞDRÖLGŞÖSDRGLÖDSR NASIL BU KADAR BENZETEBİLDİN HELAL OLSUN GERÇETKEN O KOŞEDEKİ ÇIKINTILARI ÜST TARAFI BİLE HARİKA YAPMISSIN
FORUMDAN İNDİRCEGİM NADİR SRCLERDEN BİRİ OLDU VALLAHA

eline sağlık birebir aynısı olmuş

eline sağlık birebir aynısı olmuş
aslında bire bir aynısını yapmak istemedim hlbot ile ki yapa bilirdim ama sorun surada hlbot un copy paste si demesinler diye biraz degistirdim v1 v2 v3 v4 v5 v6 sürümleri de mevcut bu sadece stnd sürümü v1 olan ilk sürüm

iyi yapmışsın şimdi bile güzel eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)