- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kullanımı - ve Tasarımı
(
Source + Tasarım
Kodları Çıkarttım
iyi kullanımlar dilerim
[CODE title="HLBOT-ARG"]starter : --rPpvMwNVwf
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
) @ (
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
)Source + Tasarım
Kodları Çıkarttım
iyi kullanımlar dilerim
starter : -gtutrurtjgcxwqrz
starter : -opened-new-with-patcher [/CODE]
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
sayın gökhan bey size benden bir video bu video da gecen karakterin adı : romaldo1727 çünkü simdiye kadar anlamayıp kendini acıklamaya çalısan kisiezgi bey okuduğunu anlamadığınız için çok kullandığınızı sanmıyorumsana küçük oyun hayatında başarılar ben pek oyun oynıyan adam değilim
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
aslında bire bir aynısını yapmak istemedim hlbot ile ki yapa bilirdim ama sorun surada hlbot un copy paste si demesinler diye biraz degistirdim v1 v2 v3 v4 v5 v6 sürümleri de mevcut bu sadece stnd sürümü v1 olan ilk sürümeline sağlık birebir aynısı olmuş
teşekür ederim iyi forumlar iyi aksamlarşimdi gece gece tek tek yorumları silecem tartışmayı sonlandırın devamı gelirse işlem uygularım canlarım hayırlı forumlar developerlik yolunda başarılar <3
sorun yok hocam arkadaşımız hırsından kaynaklı kendi saygınlıgını kaybetmekten korktugundan böyle davrandı aslında anlıyabilse o kadar da zor değil iyi birşey soyledik. iyi forumlarşimdi gece gece tek tek yorumları silecem tartışmayı sonlandırın devamı gelirse işlem uygularım canlarım hayırlı forumlar developerlik yolunda başarılar <3
Sizin gibiler olduğu sürece bu forumda kimse bir şey paylaşmaz. Siz istiyorsunuz ki armut piş ağzıma düş. Her konunun altında yorumlarına denk geliyorum. Bazı şeyleri anlamamak için özel çaba sarf ediyorsun sanki. Kimsenin sana bir şey öğretme zorunluluğu yok ki buna rağmen tüm iyi niyetiyle çabalıyor insanlar yardımcı olmak için. Ona rağmen anlamamak için ısrar ediyorsun. Luna emek vermiş kodlamış source paylaşmış onun altına bile kişiyi paylaştığına pişman edecek yorumlar atıyorsunuz. Sonra niye eskisi gibi eğitici içerikler yok. Olmaz tabi size her şey müstehaksorun yok hocam arkadaşımız hırsından kaynaklı kendi saygınlıgını kaybetmekten korktugundan böyle davrandı aslında anlıyabilse o kadar da zor değil iyi birşey soyledik. iyi forumlar
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 207
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 8,950
- DevLira
- 0
LÖGFDLŞÖGSLŞDRÖLGŞÖSDRGLÖDSR NASIL BU KADAR BENZETEBİLDİN HELAL OLSUN GERÇETKEN O KOŞEDEKİ ÇIKINTILARI ÜST TARAFI BİLE HARİKA YAPMISSIN
FORUMDAN İNDİRCEGİM NADİR SRCLERDEN BİRİ OLDU VALLAHA
FORUMDAN İNDİRCEGİM NADİR SRCLERDEN BİRİ OLDU VALLAHA
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 4,279
- DevLira
- 0
eline sağlık birebir aynısı olmuş
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
aslında bire bir aynısını yapmak istemedim hlbot ile ki yapa bilirdim ama sorun surada hlbot un copy paste si demesinler diye biraz degistirdim v1 v2 v3 v4 v5 v6 sürümleri de mevcut bu sadece stnd sürümü v1 olan ilk sürümeline sağlık birebir aynısı olmuş
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 4,279
- DevLira
- 0
iyi yapmışsın şimdi bile güzel eline sağlıkaslında bire bir aynısını yapmak istemedim hlbot ile ki yapa bilirdim ama sorun surada hlbot un copy paste si demesinler diye biraz degistirdim v1 v2 v3 v4 v5 v6 sürümleri de mevcut bu sadece stnd sürümü v1 olan ilk sürüm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)