Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Black Ops 6 Zombies – Liberty Falls Düşen Zombiler Easter Egg Nasıl Yapılır?

GUNNERIUS

Co-Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Co Admin
Admin
Katılım
10 Ocak 2009
Konular
3,748
Mesajlar
15,931
Online süresi
6ay 28g
Reaksiyon Skoru
8,005
Altın Konu
947
Başarım Puanı
474
Yaş
33
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 13 Gün
MmoLira
86,232
DevLira
-12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Call of Duty: Black Ops 6 Zombies modunun ikinci haritası olan Liberty Falls, Dark Aether’den gelen yaratıkların ve zombilerin istilasına uğramış terk edilmiş bir kasabada geçiyor. Oyuncular hâlâ ana hikâye Easter Egg’ini çözmekle meşgulken, haritanın dört bir yanına gizlenmiş çeşitli yan Easter Egg’ler de keşfedilmeyi bekliyor. Bu yan görevlerden en eğlencelisi ise hiç şüphesiz Düşen Zombiler (Falling Zombies) Easter Egg’i. Basit adımlar ile yapılabilen bu gizem, hem eğlenceli bir gösteri sunuyor hem de oyunculara nadir eşyalar kazandırıyor.

1758361045947.png

1. Kilitli Bölgeye Ulaşma​


Öncelikle haritadaki Church (Kilise) bölgesine gitmeniz gerekiyor. Bu bölge aynı zamanda Pack-a-Punch makinesini açmak için de ziyaret edilmesi gereken bir konum. Kiliseye giden yolu açmak için önce Hill Street Barricade engelini kaldırmalısınız. Bu barikatın açılması için 2.000 Essence harcamanız gerekiyor.

1758361060474.png

2. Zombi Kafasını Bulma​


Kilise alanına ulaştığınızda, giriş kapısının hemen üst kısmındaki çatıya dikkatlice bakın. Çatının sivri kulelerinden birine monte edilmiş bir zombi kafası göreceksiniz. Bu kafayı yok etmek, Easter Egg’i tetiklemenin anahtarıdır.

1758361072097.png

3. Patlayıcı ile Hasar Verme​


Zombi kafasını vurmak için herhangi bir patlayıcı silah kullanabilirsiniz. Semtex, roketatar veya şanslıysanız güçlü Ray Gun bu iş için oldukça etkilidir. Tek yapmanız gereken kafaya patlayıcı bir atış yapmak ve patlamayı tetiklemek.

4. Düşen Zombilerin Yağmuru​


Patlama sonrası gökyüzünden aniden zombiler düşmeye başlar. Bu zombiler yalnızca görsel bir sürpriz sunmakla kalmaz, aynı zamanda farklı eşyalar da bırakır. Düşen zombilerden zırh plakaları, mühimmat paketleri ve nadir Scorestreak ödülleri gibi yüksek seviye ganimetler elde edebilirsiniz.

5. Tek Seferlik Eğlence​


Bu Easter Egg yalnızca bir kez aktif edilebilir. Dolayısıyla en iyi sonucu almak için ekipmanınızın düşük olduğu veya mühimmat ihtiyacınızın fazla olduğu anlarda tetiklemek stratejik olacaktır.


Liberty Falls’taki Düşen Zombiler Easter Egg’i, sadece eğlence amaçlı olsa da hem ganimet kazanmak hem de arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşamak için mutlaka denemeniz gereken basit ama unutulmaz bir sürprizdir.​
 
Paylaşım için teşekkürler :)
 
paylaşım için teşekkürler
 
paylaşım için teşekkürler
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst