shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Apk metin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trample1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trample1234

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
13h 17m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 2 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
21
MmoLira
410
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

I’ve been developing an Android app in Android Studio for some time now. Unfortunately, due to health reasons, I will no longer be able to continue working on it.

The goal of the project was to create a mobile application where players could log in with their game accounts, select their characters, and then view their gold balance, inventory items, and make purchases from other players’ offline shops. download :

Dolandırıcılık uygulaması diye düşündüm hocam sağlıklı durmuyor?

Dolandırıcılık uygulaması diye düşündüm hocam sağlıklı durmuyor?
bir şeyin çalışabilmesi için kodlamasının sağlam olması veya uygulamanın kendisinin sağlıklı olması gerekmez çünkü çalıştığı sürece sıkıntı yoktur :D low quality equal to good fantazy :)

Files sanan arkadaşlar felan olmasın xD Paylaşan arkadaş kendince bir android uygulaması yapmış oyun hesabınızla girip çevrimdışı pazarı vb kontrol etmeniz için Oyuncular için bir uygulama diye düşündü sanırım

Zip'i indirince gördüm kaynak kodları varmış. Ön yargılı olmamak lazımmış düz .apk sandım :L

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri