Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin botu yapmaya çalışıyorum yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sylonar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 71

sylonar

Level 1
Üye
Konular
6
Online süresi
14h 13m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
13
MmoLira
241
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Pvp serverde otovuruş kalıcı pointeri buldum ama metin taşının kalıcı pointerini bulamıyorum.forumda baktım ama bu konuyla alakalı birşey bulamadım.metin taşını otomatik bulup kesmesi için metin taşının kalıcı pointerini nasıl bulabilirim?

Ce de 1 yaptıgımda otomatik vurmaya başlıyor 0 yaptığımds duruyor.
Metinleri otomaatik bulup gidip vurması için hangi pointerleri bulmam gerekiyo ve bu pointerları nasıl bulabilirim?

o iş öyle olmuyor source lazım. otovuruşa gerek yok, entitylist'ten döngüyle bütün etraftakileri listeye çekeceksin sonra koşul yapacaksın metin mob hangisine saldrıman için sonra bu listeden vid'lerini saldırı adresine otomatik yazdırcaksın metin kesildiginde digerine gececek uzun iş , cheat engineyle olacak bişey değil sadece kısaca source lazım

o iş öyle olmuyor source lazım. otovuruşa gerek yok, entitylist'ten döngüyle bütün etraftakileri listeye çekeceksin sonra koşul yapacaksın metin mob hangisine saldrıman için sonra bu listeden vid'lerini saldırı adresine otomatik yazdırcaksın metin kesildiginde digerine gececek uzun iş , cheat engineyle olacak bişey değil sadece kısaca source lazım
Mob pointleri nasıl çekicem işte bana sadece metni otomstik kesmesi yeter

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri