Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

2. Benim Gözümden Memleketim Yarışması Katılım Konusu (NoxVortex)

2.Benim Gozumde Memleketim Yarışması Oylaması

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nizam-ı Alem

Malato psichico
Telefon Numarası Onaylanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Yönetici
Dergi Editörü
Turnuva
Admin
Yarışma
Gümüş Üye
VIP Üye
Paylaşım
Ayın Üyesi
Altın Üye
Konular
971
Online süresi
2ay 11g
Reaksiyon Skoru
5,350
Altın Konu
314
Başarım Puanı
319
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 12 Gün
MmoLira
22,212
DevLira
15

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Forum Ailesi

Memleketim Rize… Yağmurun toprağa can verdiği, yeşilin sonsuz tonlarının gökyüzüne uzandığı yerdir benim gözümde. Her döndüğümde içime işleyen o mis gibi toprak kokusu, çocukluğumun en güzel hatıralarını getirir aklıma. Burası sadece bir şehir değil, kalbimin en derin köşesinde sakladığım bir huzur yeridir.
Sabahları sis dağların eteklerinden yavaş yavaş süzülürken uyanır Rize. Göz alabildiğine uzanan çay bahçeleri, emekle büyütülen her yaprakla selam verir bana. Elime bir çay bardağı alır, annemin sobada ısıttığı ekmeğin kokusuyla karışan çayın buğusunda memleketimin sıcaklığını hissederim.
Fırtına Deresi'nin coşkulu sesi, bana doğanın gücünü ve özgürlüğünü fısıldar. Ayder Yaylası'nda yürürken ciğerlerime dolan temiz hava, şehirlerin gürültüsünü unutturur. Rize’nin yaylaları, sadece manzara değil; içimde bir yerlere dokunan, ruhumu dinlendiren bir şarkı gibidir.
Ve horon… Düğünlerde, bayramlarda herkesin bir halka olup diz dize oynadığı, yürekten gelen bir sevinçtir. Kemençenin sesiyle beraber yükselen kahkahalar, Rize insanının sıcakkanlılığını, samimiyetini anlatır bana.
Rize'nin güzelliği sadece doğasında değil, insanının yüreğinde saklıdır. Her biri emeğin, sabrın ve sevdanın temsilcisidir. Benim gözümde memleketim, cennetten bir köşedir. Uzakta olsam da her yağmurda, her çay kokusunda kalbim yine Rize’de atar.

Rize Merkez

Kıble Dağı

Fırtına Deresi

Zil Kale

Gito Yaylası

Şelale

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri