noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Admin Panelden Start Verince Mysql Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eraycan14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 285

eraycan14

Level 1
Üye
Konular
1
Çözüm
1
Online süresi
3d 10h
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 8 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
46
MmoLira
580
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İlk defa karşılaştığım bir hata turkmmonun hazır bsdsını kullanıyorum mysql 5.6 manuel olarak mysql'a bağlanabılıyorum ancak admın panelden start verdıgım zaman mysql hatası verıyor temp dosyası silme filesi yeniden kurma bunları 3 defa yaptım çözülmedi syserde farklı bir şey söylüyor sanırım turkmmo isimli ekte

Ekli dosyalar

• innodb_force_recovery ile ayağa kaldır
  • bozuk mysql.urksmy tablosunu kaldır (veya .ibd/.frm’yi taşı)
  • mysql_upgrade çalıştır
  • force_recovery’yi kapatıp temiz restart yap
Bu işlemle veri kaybı riski oluşabilir,özellikle bozuk tabloyu silmek geri dönüşsüzdür mysql_upgrade bazı durumlarda bozuk tabloları görmezden gelebilir..

Bu işlemle veri kaybı riski oluşabilir,özellikle bozuk tabloyu silmek geri dönüşsüzdür mysql_upgrade bazı durumlarda bozuk tabloları görmezden gelebilir..
hocam fileste adam mysql sql diye bir dosya vermiş benim problemle bir alakası olabilir mi veya çözüm gibi
1757604225276.png

Created with MySQL 50533, now running 50651. Please use mysql_upgrade to fix this error. Bu, veritabanı dosyalarının MySQL 5.5 sürümünde oluşturulduğunu, ancak senin sunucunun MySQL 5.6 çalıştırdığını söylüyor.Sorduğun o dosyalar da sıfırdan veri tabanı oluşturabilmen içindir.Filesini ücretle almadıysan,kendini geliştişmek için se bu filesle hiç uğraşma.İstersen kolay kurulumlu sağlam files önerebilirim.

Created with MySQL 50533, now running 50651. Please use mysql_upgrade to fix this error. Bu, veritabanı dosyalarının MySQL 5.5 sürümünde oluşturulduğunu, ancak senin sunucunun MySQL 5.6 çalıştırdığını söylüyor.Sorduğun o dosyalar da sıfırdan veri tabanı oluşturabilmen içindir.Filesini ücretle almadıysan,kendini geliştişmek için se bu filesle hiç uğraşma.İstersen kolay kurulumlu sağlam files önerebilirim.
Evde iki bilgisayar var ev arkadaşımın bilgisayarında benim attığım dosyaları direk kurdu aynı bsd hiç hata falan almadı şuan açık oynuyor bende ise ilk başta kurduğumda socket hatası veriyordu socket hatasının çözümü için internetten bir çözüm bulmuştum yeni bir kullanıcı oluştur gibisinden mysqldan acaba sıkıntı yaptığım bu işlem olabilir mi filesi yabancı bir siteden aldım projekt-X adında bir files

/usr/local/etc/rc.d/mysql-server stop dener misin çalışmazsa mysql

/usr/local/etc/rc.d/mysql-server restart deneyin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri