- Konular
- 90
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 3mo 15h
- Reaksiyon Skoru
- 322
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 924
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Erdem abiye tek yaptırdığın şey sağdaki karakterdir dostum benim , burdaki hiç bir tasarım size ait değil. Birşeyde kanıtlmaya çalışmıyorum ortaya attığın boş iddiaya karşılık veriyorum.Bana neyi kanıtlamaya çalıştığını anlamadım. Bir kaç şey eklemişsin ve sağa sola kaydırmışsın butonları. Zaten tasarımları @erdographic 'e yaptırdık. konuna mesajıda şov yapar gibi bir paylaşım yaptığın için yazdım yoksa banane her şey herkesin elinde
. Foruma bir şey kazandırman benim için notr kısacası bir şey kanıtlayıpta konuyu kapattırma veyahut bunun paylaşılmasından tasarımların vs. rahatsız değilim dosti. iyi forumlar.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 3d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 1,213
- DevLira
- 6
hakkını veren tek insan yaptığı işi
senin gibi kişiler bulmak zor bu zamanda
senin gibi kişiler bulmak zor bu zamanda- Katılım
- 19 Ara 2019
- Konular
- 90
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 3mo 15h
- Reaksiyon Skoru
- 322
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 924
- DevLira
- 9
Estağfurullah Hocam. Allah Razı Olsun Güzel Yorumunuz İçin Çok Teşekkür Ederim O Sizin Kalbinizin Güzelliği. <3hakkını veren tek insan yaptığı işisenin gibi kişiler bulmak zor bu zamanda
- Konular
- 4
- Online süresi
- 12d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 2,986
- DevLira
- 0
@erdographic tüm butonlara kadar kim yaptı üstadErdem abiye tek yaptırdığın şey sağdaki karakterdir dostum benim , burdaki hiç bir tasarım size ait değil. Birşeyde kanıtlmaya çalışmıyorum ortaya attığın boş iddiaya karşılık veriyorum.

. konuna mesajıda şov yapar gibi bir paylaşım yaptığın için yazdım yoksa banane her şey herkesin elinde
. Foruma bir şey kazandırman benim için notr kısacası bir şey kanıtlayıpta konuyu kapattırma veyahut bunun paylaşılmasından tasarımların vs. rahatsız değilim dosti. iyi forumlar.