HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Yüksek bütçeli ve uzun soluklu bir Metin2 PVP sunucusu projesi hazırlığı içerisindeyim. Amacım, Türkiye’de geniş oyuncu kitlesine hitap edecek, profesyonelce yönetilen ve uzun vadeli başarıya odaklı bir sunucu kurmak.
Bu yolda yalnız yürümek istemiyorum. Kendime tecrübeli ve güvenilir ekip arkadaşları arıyorum.
Aradığım Özellikler:
Ciddi ve uzun vadeli düşünen herkesle iletişime açığım. Birlikte profesyonel bir ekip kurup büyük bir proje ortaya çıkaralım.
Yüksek bütçeli ve uzun soluklu bir Metin2 PVP sunucusu projesi hazırlığı içerisindeyim. Amacım, Türkiye’de geniş oyuncu kitlesine hitap edecek, profesyonelce yönetilen ve uzun vadeli başarıya odaklı bir sunucu kurmak.
Bu yolda yalnız yürümek istemiyorum. Kendime tecrübeli ve güvenilir ekip arkadaşları arıyorum.
Aradığım Özellikler:
- Reklam / Lansman konusunda tecrübeli, yayıncı bağlantıları ve tanıtım stratejilerinde bilgi sahibi.
- Sunucu yönetimi ve içerik geliştirme konusunda deneyimli.
- Takım çalışmasına yatkın, güvenilir ve sorumluluk sahibi.
Ciddi ve uzun vadeli düşünen herkesle iletişime açığım. Birlikte profesyonel bir ekip kurup büyük bir proje ortaya çıkaralım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)