onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Örümcek zindanı 3.kat ateş efsunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozanelif3112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 445

ozanelif3112

Level 4
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
40
Çözüm
1
Online süresi
20d 19h
Reaksiyon Skoru
30
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 8 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
80
MmoLira
2,960
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar filesimde 3.katta ateş efsunu işlemiyor biraz old files muhtemelen ondan. bir iteme 100 ateş efsun getiriyorum mesela fakat örümceklerin bana vurduğu ataklar hiç bir şekilde değişmiyor. Bu problemi nasıl çözebilirim acaba?

Merhabalar filesimde 3.katta ateş efsunu işlemiyor biraz old files muhtemelen ondan. bir iteme 100 ateş efsun getiriyorum mesela fakat örümceklerin bana vurduğu ataklar hiç bir şekilde değişmiyor. Bu problemi nasıl çözebilirim acaba?
  1. mob_proto → örümceklerin AttackType değerlerini kontrol et. (fire mı, melee mi?)
  2. Source dosyalarında RESIST_FIRE’in damage hesaplamasına dahil olup olmadığını kontrol et.
  3. Eğer source kullanmıyorsan, tek çare mobların saldırı tipini magic/fire olarak değiştirip yeniden import etmek olabilir.

2074 "Vahşi pen.Örümcek" "S_KNIGHT" "MONSTER" "MELEE" 66 0 "INSECT" 0 "spider_nipper"

MESELA BU MOB DA MELEE İBARESİ VAR FİRE YAPINCA ATEŞ E KARŞI OLAN EFSUN MU KULLANIMA GEÇMİŞ OLUYOR?

Son düzenleme:
2074 "Vahşi pen.Örümcek" "S_KNIGHT" "MONSTER" "MELEE" 66 0 "INSECT" 0 "spider_nipper"

MESELA BU MOB DA MELEE İBARESİ VAR FİRE YAPINCA ATEŞ E KARŞI OLAN EFSUN MU KULLANIMA GEÇMİŞ OLUYOR?
Ateş efsunun devreye girip girmediğini görmek için mob_proto’daki ResistFire sütununa bakman lazım.

Ateş efsunun devreye girip girmediğini görmek için mob_proto’daki ResistFire sütununa bakman lazım.
resist fire değeri -20 olarak gözüküyor bu dediğim mobların
1755724846660.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri