shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Source build sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nida2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 199

Nida2

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
48
Çözüm
9
Online süresi
20d 14h
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 9 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
95
MmoLira
2,071
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. 3 sene önce düzenleyip ara verdiğim filesi şimdi tekrardan düzenlemeye devam edeyim dedim. Farklı bir freebds kullandım oyun açıldı her şey tamam ancak game build edince

Ekran görüntüsü 2025-08-16 172143.png

bu şekilde hata verdi. bu dosyaları nereden bulup hangi konuma atacam anlayamadım. Önceden sıkıntısız build edebiliyordum sorunsuz yedek almıştım ancak şuan bu hatayla karşılaştım

gcc9 freebds 13 64

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Merhaba arkadaşlar. 3 sene önce düzenleyip ara verdiğim filesi şimdi tekrardan düzenlemeye devam edeyim dedim. Farklı bir freebds kullandım oyun açıldı her şey tamam ancak game build edince

Ekli dosyayı görüntüle 151724

bu şekilde hata verdi. bu dosyaları nereden bulup hangi konuma atacam anlayamadım. Önceden sıkıntısız build edebiliyordum sorunsuz yedek almıştım ancak şuan bu hatayla karşılaştım

gcc9 freebds 13 64
.../.../GAME_SOURCE/Server

bu kısımda: gmake clean & gmake all -j20
yap düzelir.

Ekli dosyayı görüntüle 151724

gcc9 freebds 13 64

yap düzelir.

Çözüm

yap düzelir.
Lib dosyaların yeri yanlış 3 dosya dizini sonrası olması lazımmış siz .../.../GAME_SOURCE/Server yazınca anladım teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri