- Konular
- 26
- Çözüm
- 10
- Online süresi
- 1mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 386
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 1,268
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Siz dışında hiç kimse bu tarz problemlerle yazmıyor filesin kaynak kodlarıda burada varsa bir problemi x filesler ile karşılaştırıp problemi çözebilirsiniz problemi yaşayan farklı kişiler varsa konu altında belirtirse çözüme kavuştururum böyle bir hata fileste mevcut olsa paylaşıma yazarım.bütün paylaştıgınız fileslerde kareter oluşturmama sorunu var acaba bu yüzdenmi paylaşım yaptınız çözemedim .
- Konular
- 54
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 146
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 5,377
- DevLira
- 36
Hocam sunucuyu açıp oyuna girdim hatta kanıt da atmıştım fakat yeni hesap açtım karakter oluşturmaya çalıştığımda karakteri yaratamazsın diye hata verdi Daha sonrasında navicat'a girip player'a sağ tıklayıp oradan horse un altındakileri sildim karakteri oluşturdu fakat rebot attığımda bu sefer girmedi bu sorunu nasıl çözebiliriz karakter yaratamazsın hatası veriyor?Siz dışında hiç kimse bu tarz problemlerle yazmıyor filesin kaynak kodlarıda burada varsa bir problemi x filesler ile karşılaştırıp problemi çözebilirsiniz problemi yaşayan farklı kişiler varsa konu altında belirtirse çözüme kavuştururum böyle bir hata fileste mevcut olsa paylaşıma yazarım.
adam buraya yazmış kaale almamışsın ondan dedim bende denedim yine aynı şekilde sorunu var

- Konular
- 26
- Çözüm
- 10
- Online süresi
- 1mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 386
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 1,268
- DevLira
- 3
kaale almamak gibi birşey yok böyle basit şeyleri çözümleyebilicek kaynaklar var siz probleminizin db ve corelerdeki sysrr syslogunu iletin karakteri neden yaratamıyorsunuz bakalım ister dm'den ister buradan atın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)