Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Argos2 Global Item Search System(İkarus V2)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetcan Y.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Şunu bulda düzelt önce aklını çalıştır biraz

1754825536797.png

puhahaha 5 yorum atmış bu kadar kudurttuğum yeter bye

Hadi işine gelmedi ya A:sdA:sDA s atılan yorumdan belli kimin ne derece kudurduğu xD
mucks yavrum kendini kandır milleti kandırmak kolay 55 de senin değil 99 da bunu biliyorsun ama kabul edemiyorsun bi başarın yok mehmetcan 10 yıldır tanıyorum seni hala cok bilgisiz can baran abisinin dibinden ayrılamayan birisin maalesef üzgünüm ama kabul et seninle gerçekten bi sorunum yok sadece görünce gülüyoruz yani haline

mucks yavrum kendini kandır milleti kandırmak kolay 55 de senin değil 99 da bunu biliyorsun ama kabul edemiyorsun bi başarın yok mehmetcan 10 yıldır tanıyorum seni hala cok bilgisiz can baran abisinin dibinden ayrılamayan birisin maalesef üzgünüm ama kabul et seninle gerçekten bi sorunum yok sadece görünce gülüyoruz yani haline
yusuf cavit olmasa model ekleyip duracaktınız senle o yanındaki eleman neyin tribindesin anlamadım 55 benim filesi kullan nethana vb sagla sonra benim diye ortalıklarda gez kendi başarın 0 99da sana ait değil kimin oldugu belli kendi kendine rolleniyorsun seni kim takar yusuf dün çocuktun bu gün halen öylesin kurye.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri