YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

The Elder Scrolls IV: Oblivion – Gururun Bedeli, Stratejinin Gücü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaviAy44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 42

MaviAy44

Emre Kırıcı
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
715
Çözüm
47
Online süresi
6mo 20d
Reaksiyon Skoru
2,110
Altın Konu
34
Başarım Puanı
309
MmoLira
19,559
DevLira
122
Ticaret - 100%
7   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam yol arkadaşları,
Oblivion’un ortalarında karşılaştığımız The Wayward Knight görevi, bana göre sadece bir “kurtarma” operasyonu değil, aynı zamanda sabır testi. Olay, Bruma’ya yakın bir bölgede patlayan Oblivion Gate’i kapatma ve Cheydinhal Kontesi’ni kurtarma göreviyle başlıyor. Ancak olay yerine vardığınızda karşınıza çıkan isim, işleri tamamen değiştiriyor: Farwil Indarys.
4.jpg

Farwil, klasik bir “soylu şövalye” karışımı: Gösterişli zırh, büyük konuşmalar, sıfır taktik… Ona göre bu, bir kahramanlık destanı yazma fırsatı. Size göre ise bu, “yanlış bir hamlede başarısız olacak” bir görev. İlk adımı atar atmaz Farwil ve yanındakiler, daedraların üstüne balıklama atlıyor. Eğer onu yakından takip etmezseniz, çok geçmeden yerde cansız yatıyor.

Ben ilk seferimde “Eh, bırak koşsun” dedim. İki dakika sonra ölüm bağırışını duydum. Görev çöp oldu. İkinci denememde ise tamamen koruma moduna geçtim: Ön saflarda ben, arkada Farwil. Dar koridorlarda ona alan açtım, fazla düşman olduğunda geri çekilmesini sağladım. İksirlerimi ona harcamak zorunda kalsam da sonunda kapıyı kapatıp Kontes’i kurtarmayı başardık.

Bu görev, savaşçıysanız size hız ve refleks; büyücüyseniz doğru zamanlamayla iyileştirme pratiği yaptırıyor. Ama asıl sınav, sabır. Farwil’in “onurlu savaş” hevesini kırmadan onu hayatta tutmak gerçekten ustalık istiyor.

Peki siz bu gururlu şövalyeyi sağ salim çıkarmayı başardınız mı? Yoksa onun anısını Oblivion’un ateşlerinde mi bıraktınız? Anılarınızı, taktiklerinizi ve yaşadığınız o unutulmaz anları burada toplayalım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri