bende en üst düzeyde biriyim metin2 olsun diger oyunlar olsun sendeki heveşim 2019 da bitti umarım basarılı olursun dilei ile başarılarını dilerim o zamanben bu işlerin fazla acemisiyim. kodlara baksam da ne yapacağımı bilmiyorum. bu ilk hilem olacak hayırlısıyla![]()
teşekkürler. @MazeretimVar hocamın videolarına denk gelip merak sardım. on yıl sonra metin2'ye döndüm. bu konu da bulabildiğim en açıklayıcı ve net gösteren konu ama ce ile oyuna bağlanamadım. bakalım bu yol beni nereye çıkaracak. temenniniz için teşekkürlerbende en üst düzeyde biriyim metin2 olsun diger oyunlar olsun sendeki heveşim 2019 da bitti umarım basarılı olursun dilei ile başarılarını dilerim o zaman

eyer istersen cheat engine kullanmadan da istedigini yapa bilirsin ida pro ile indirip oyunu icine at CTRL SHİFT + 12 yap stringlerdenteşekkürler. @MazeretimVar hocamın videolarına denk gelip merak sardım. on yıl sonra metin2'ye döndüm. bu konu da bulabildiğim en açıklayıcı ve net gösteren konu ama ce ile oyuna bağlanamadım. bakalım bu yol beni nereye çıkaracak. temenniniz için teşekkürler![]()
Send Battle - OnCannotShot 'a gir adresleri al ve projene yapıstır bu kadar başit aslında genel de de cheat engine kullanan cok kisi yok ida bile olmasa cry var ollydbg var yinede senin kararın cheat engine den ilerlemek
böyle bir yöntem olduğunu bile şu an öğrendim deneyeceğim. peki bunun cheat engineye göre dezavantajı nedir?eyer istersen cheat engine kullanmadan da istedigini yapa bilirsin ida pro ile indirip oyunu icine at CTRL SHİFT + 12 yap stringlerden
Send Battle - OnCannotShot 'a gir adresleri al ve projene yapıstır bu kadar başit aslında genel de de cheat engine kullanan cok kisi yok ida bile olmasa cry var ollydbg var yinede senin kararın cheat engine den ilerlemek
mesela örnek veriyimböyle bir yöntem olduğunu bile şu an öğrendim deneyeceğim. peki bunun cheat engineye göre dezavantajı nedir?
ida pro : oyunu icine attıgında hem crack hem bypass hem adreslerini rahatlıkla ceke bilirsin 3 islevi de aynı anda yapa bilirsin - pack siz olan tüm .dll .exe lerin kodlarını alırsın kendi sourceni yazarsın
ollydbg : packet analizlerini cok basitlestirir istedigin packeti anında kullana bilirsin bir kaç break point ile (adres bulma islevini de yapar)
x86 : ile de basit ce bear koruma sı gibi korumaları bypass laya bilirsin packsiz olanları (adres bulma islevini de yapar)