- Konular
- 1,450
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 3mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,570
- Altın Konu
- 1,027
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 36,937
- DevLira
- 110
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
The Elder Scrolls IV: Oblivion - Katliam Sahası Görevi
- Görevi Başlatma: Chorrol'da, Valus Odiil ile oğulları hakkındaki söylentiyi duyduktan sonra konuş. Onu Gri Çam'da bulabilirsin. O, şehir dışında ortaya çıkan yaratıklarla savaşmaya hazırlanan oğulları için endişelendiğini söyleyecek.
- Oğullarıyla Buluşma: Yardım etmeyi kabul ettikten sonra, Weynon Manastırı yakınlarındaki şehrin dışına giderek Valus'un oğulları Antus ve Rallus ile buluş.
- Savaşa Hazırlık: İşaretçini takip et ve Antus ya da Rallus ile konuş. Babalarının gelmediğini ama yardım etmeyi kabul ettiğini söyle. Konuşmanın ardından, hepsi birlikte Odiil Çiftliği'ne doğru yürümeye başlayacak. Sen de onları takip et.
Savaş ve Ödül
- Düşman Dalgası: Çiftliğe vardığında, bahçenin ortasında duracaklar. Yanlarına geç ve düşmanları bekle. Üçerli gruplar halinde üç dalga Goblin ortaya çıkacak. İki kardeş sana yardım edeceği için bu savaş kolay olacaktır.
- Görevi Bitirme: Tüm goblin dalgalarını yendikten sonra, görevi tamamlamak için Chorrol'a dönmelisin.
- Ödül: Chorrol'a geri dönüp pusulanı takip ederek Valus'u bul. Oğullarının sağ salim döndüğünü ona söyle ve seni, oldukça güçlü bir kılıç olan Chillrend ile ödüllendirecektir. Bu kılıç, düşmana Buz Hasarı verir ve vuruş anında Buz Zayıflığı yaratır.
Chorrol'daki diğer yan görevlere de göz atmayı unutma: Hackdirt'te Bir Gölge, Kaleyi Gözden Geçir, Dağın Parmakları, Dağın Parmakları - Bölüm II, Doğumda Ayrılanlar, Kayıp Miras ve Babanın Günahları.
- Konular
- 4,295
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 6mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 6,861
- Altın Konu
- 708
- Başarım Puanı
- 439
- MmoLira
- 92,068
- DevLira
- 12
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)