- Fiyat
- 15000 TL
- Ürün Adı
- Wow Battlenet Hesap
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Satılık World Of Warcraft hesap satılıktır.
Hesap içerisinde olanlar;
* 20th Anniversary'de Horde 60 lvl Orc Warrior (Rank 14 HighWarlord, Full gearlı, Helm harici enchantlar yapılı, Cenarion Circle Revered olmak üzere, Tier 2 Mitigation set 6 parça, PVP ve Orb farm için Ashkan'di 2h Sword) discord üzerinden yayın açarak tüm itemeleri gösterebilirim
* Mist of Pandaria Classic'de Pve sunucuda 85 lvl Orc Deathknight, 85 lvl Worgen Druid
* Retail Wow Twisting Nether'de 80 lvl charlar (DK, Warrior, Shaman, Paladin, Warlock, Mage, Monk, Priest) The War Within Expansion ve Ekim ayının sonuna kadar gametime mevcut.
Hesapta 129 tane binek mevcut, 45 adet transmog set, 92 toy, 121 pet bulunuyor.
2. olarak ayrı bir hesap mevcut,
Orc 60 lvl gearlı rank 11 Warlock bulunuyor. Aynı zamanda hesap içerisinde diablo 4 oyunu mevcut.
İletişim için;
Discord: blasphemous2277
Hesap içerisinde olanlar;
* 20th Anniversary'de Horde 60 lvl Orc Warrior (Rank 14 HighWarlord, Full gearlı, Helm harici enchantlar yapılı, Cenarion Circle Revered olmak üzere, Tier 2 Mitigation set 6 parça, PVP ve Orb farm için Ashkan'di 2h Sword) discord üzerinden yayın açarak tüm itemeleri gösterebilirim
* Mist of Pandaria Classic'de Pve sunucuda 85 lvl Orc Deathknight, 85 lvl Worgen Druid
* Retail Wow Twisting Nether'de 80 lvl charlar (DK, Warrior, Shaman, Paladin, Warlock, Mage, Monk, Priest) The War Within Expansion ve Ekim ayının sonuna kadar gametime mevcut.
Hesapta 129 tane binek mevcut, 45 adet transmog set, 92 toy, 121 pet bulunuyor.
2. olarak ayrı bir hesap mevcut,
Orc 60 lvl gearlı rank 11 Warlock bulunuyor. Aynı zamanda hesap içerisinde diablo 4 oyunu mevcut.
İletişim için;
Discord: blasphemous2277
Finall bosslarindan dusen rare mount droplarindan neler var?
Invincible var mi?
(almakla ilgilenmiyorum sadece merak ettim)
Invincible var mi?
(almakla ilgilenmiyorum sadece merak ettim)