Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Expedition33 - Tehlike Mesajı

DonuminikToretto

Sincap // Metin2 Developer //
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Super Mod
Konular
137
Online süresi
2ay 8g
Reaksiyon Skoru
871
Altın Konu
40
Başarım Puanı
246
TM Yaşı
12 Yıl 1 Ay 7 Gün
MmoLira
31,553
DevLira
15

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bu yazımda sizlere Expedition 33 oyununda "Tehlike Mesajları" ne anlama gelir onu açıklayacağım.

Nedir bu Tehlike Mesajları ?

Expedition 33'te keşif süreciniz devam ederken oyun sizi adım adım yönlendirmez. Sizin rahatça dolaşıp yönlenmenizi ister. Henüz gücünüzün
bile yetmediği bölgelere kolayca girebilirsiniz. İşte tam da bu olay sırasında oyun sizi uyarmak için yararlı bir şekilde mesaj yoluyla bildirir. Bu uyarı partinizin mevcut gücünün bölgeye göre düşük olduğu ve daha stratejik bir şekilde hareket etmenizin gerektiğini söyler.

1643747906.jpg

Bu uyarıyı ekranda görmeden de girdiğinizde başınızın belaya girebileceği yerleri daha önceden de farkedebilirsiniz. Bu size bir kırmızı parıltı şeklinde görünür.
Elbette uyarıysa uyarı ya ben kendime güveniyorum da diyerek bölgeye girebilirsiniz ama içeriye girdiğiniz zaman muhtemelen ilk karşınıza çıkacak düşman
sizi kolayca öldürecek ve size haddinizi bildirecektir. Bu yüzden bu uyarıyı gerçekten dikkate almalı ve stratejinizi bu yönde geliştirmelisiniz.
Bu uyarıyı dikkate aldıktan sonra gücünüzü tekrardan toplayıp bu bölgelere zaman zaman uğramayı unutmayın. Çünkü bu bölgeler
siz yeterince güçlendikten sonra size çerez gibi gelecektir. Eğer ki bu bölgeyi yenecek güce sahip olursanız buradaki parıltı
artık kırmızı yerine size "Beyaz" ya da "Sarı" renkte gözükecek ve ekranınızda "Danger" (uyarı) yazısı belirmeyecektir.
1643748968.jpg

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri