C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sistem shop

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nertlos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 198

Nertlos

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
6d 8h
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 3 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
36
MmoLira
4,415
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam, acaba bu sistem kimsede var mı?
1000063446.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

istenilen item sayısını çoğaltabilirsiniz.

istenilen item sayısını çoğaltabilirsiniz.
Mavişim dur o sistem o sistem değil :D büyük ihtimalle arkadaşın aradığı bu sistem

ama kodlarda maalesef oynama yapması gerekecek çünkü çoğu o gördüğün serverlardaki hali biliyorum bu şekilde 10 lu 8 li felan yapan var onun için bu sistemin kodlarını biraz kurcalaman gerekecek şimdiden bol şans başını biraz ağrıtabilir şimdiden söylemesi :D

Mavişim dur o sistem o sistem değil :D büyük ihtimalle arkadaşın aradığı bu sistem

ama kodlarda maalesef oynama yapması gerekecek çünkü çoğu o gördüğün serverlardaki hali biliyorum bu şekilde 10 lu 8 li felan yapan var onun için bu sistemin kodlarını biraz kurcalaman gerekecek şimdiden bol şans başını biraz ağrıtabilir şimdiden söylemesi :D
Hayır o senin attığın sistemde daha fazlası da var onun kararına kalmış

Hayır o senin attığın sistemde daha fazlası da var onun kararına kalmış
tekli diye biliyorum 6 lı 7 li satışlı halini arkadaşın biri özellikle onu öyle yapmak için kodlarını değiştirmiş kendisiyle de konuşmuşluğum var 1500 tl fiyat çekti şahsen ben alıp bu halini düzenlerim aynı kişi bu arada filesini srcli 250 bine srcsiz halini 30 bine satıyor belki diğer forumda görmüşsündür yani anlıyacağın yine bir altın yumurtlayan tavuk vakası :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri