- Konular
- 1
- Online süresi
- 8574s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- TM Yaşı
- 8 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Dostlar selam,
Ben Harun, Yaş 28, Evli bir kız çocuğu babasıyım. İzmir'de yaşıyorum, esnafım.
Pek çok yaşıtım gibi çocukluğum Metin2 oynarak geçti. Hiç bir şey açmayan hurda bilgisayarlar ile oynamaya çalışırdık. Şuan inanın açamayacağı oyun olmayan bir bilgisayar topladım ama bu derece keyif veren başka bir oyun daha yok.
Aradığımı bulursam büyük mutluluk duyacağım.
Dostlar ben işten ve diğer şeylerden vaktim kaldıkça keyifli vakit geçirmek için kolay emek yeni nesil serverlar gibi değil oto avlı vs olmasına çok gerek yok fakat 1 levelden son levele kadar kademe kademe kolay ilerleyebileceğim ve hem farm hem ws'lik hesap dizip sadece keyifli vakit geçirebileceğim bir metin2 sunucusu arıyorum. Global server olabilir, Türkiye sınırları içerisinde olmasına gerek yok.
P2W (bas parayı) mantıklı hiç bir oyunu sevemedim. Parayı basan benden hızlı yol alsın fakat ben yavaşta olsa parayla alınacak her şeyi oyunu oynayarak yapabileyim.
Gerçekten böyle bir oyun bulamadım ve buraya üye olup sizlerle konuşmak istedim.
Hatalı bir konu olduysa kusura bakmayın.
Esenlikler dilerim.
Ben Harun, Yaş 28, Evli bir kız çocuğu babasıyım. İzmir'de yaşıyorum, esnafım.
Pek çok yaşıtım gibi çocukluğum Metin2 oynarak geçti. Hiç bir şey açmayan hurda bilgisayarlar ile oynamaya çalışırdık. Şuan inanın açamayacağı oyun olmayan bir bilgisayar topladım ama bu derece keyif veren başka bir oyun daha yok.
Aradığımı bulursam büyük mutluluk duyacağım.
Dostlar ben işten ve diğer şeylerden vaktim kaldıkça keyifli vakit geçirmek için kolay emek yeni nesil serverlar gibi değil oto avlı vs olmasına çok gerek yok fakat 1 levelden son levele kadar kademe kademe kolay ilerleyebileceğim ve hem farm hem ws'lik hesap dizip sadece keyifli vakit geçirebileceğim bir metin2 sunucusu arıyorum. Global server olabilir, Türkiye sınırları içerisinde olmasına gerek yok.
P2W (bas parayı) mantıklı hiç bir oyunu sevemedim. Parayı basan benden hızlı yol alsın fakat ben yavaşta olsa parayla alınacak her şeyi oyunu oynayarak yapabileyim.
Gerçekten böyle bir oyun bulamadım ve buraya üye olup sizlerle konuşmak istedim.
Hatalı bir konu olduysa kusura bakmayın.
Esenlikler dilerim.
- Konular
- 79
- Online süresi
- 3ay 17g
- Reaksiyon Skoru
- 241
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 141
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 9,438
- DevLira
- 15
p2w olmayan sunucu maalesef yok
en aradiginiza uygun sunucular 2-3 ay en fazla durup kapatiyorlar.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 8574s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- TM Yaşı
- 8 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
Hiç yakınından kıyısından geçende mi yok?p2w olmayan sunucu maalesef yoken aradiginiza uygun sunucular 2-3 ay en fazla durup kapatiyorlar.
- Konular
- 79
- Online süresi
- 3ay 17g
- Reaksiyon Skoru
- 241
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 141
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 9,438
- DevLira
- 15
benim bildigim yok maalesef neredeyse tamami tabiri caizse dolandirici
neden tr oynamiyorsunuz ki eskisi kadar zor degil
- Konular
- 1
- Online süresi
- 8574s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- TM Yaşı
- 8 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
EP çekmeden bir hiçsin ve ben hiç para harcamak istemiyorum.benim bildigim yok maalesef neredeyse tamami tabiri caizse dolandiricineden tr oynamiyorsunuz ki eskisi kadar zor degil
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)