Selamlar,
Daha önce sampling ile sandık açılışını paylaşmıştım, item limitini yükselttim veri tipini int olarak güncelleyip, soft limit 100M olacak şekilde ayarladım.
Sandık açma sistemi zaten sorunsuz çalışıyordu, burada da 1 milyonlu açmanın testini yapmış oldum.
Item count yükseldikçe metin'nin normal grid'inin dışına taştığı için aşağıdaki şeyleri uyguladım:
1) Itemler üzerinde max 4 karakter görünür (1.000.000 = 1M, 253.000 = 253k gibi)
2) Itemlerin üzerine mouse ile hover ederseniz 8 karaktere kadar açar (1.235.000 = 1M 235K)
3) Item tooltip'inde detaylı adedi yazar.
Sandık açımı video:
Daha önce sampling ile sandık açılışını paylaşmıştım, item limitini yükselttim veri tipini int olarak güncelleyip, soft limit 100M olacak şekilde ayarladım.
Sandık açma sistemi zaten sorunsuz çalışıyordu, burada da 1 milyonlu açmanın testini yapmış oldum.
Item count yükseldikçe metin'nin normal grid'inin dışına taştığı için aşağıdaki şeyleri uyguladım:
1) Itemler üzerinde max 4 karakter görünür (1.000.000 = 1M, 253.000 = 253k gibi)
2) Itemlerin üzerine mouse ile hover ederseniz 8 karaktere kadar açar (1.235.000 = 1M 235K)
3) Item tooltip'inde detaylı adedi yazar.
Sandık açımı video:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Tıklayayım ayıp ediyorsun100mye tıklayacan diye bekledim o kadar ya
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
rahat uyuyacağım çok saolTıklayayım ayıp ediyorsun
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Tıklayayım ayıp ediyorsun100mye tıklayacan diye bekledim o kadar ya

Günümüz 55-120lerinin nerdeyse hepsinde olan bir eklenti tebrik ederim oyuncu konforu açısından çok önemli oluyor özellikle 55-120 gibi envanterde 500 tane itemin olduğu sunucularda