Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Feign FULL SYSTEM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaya4572
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hemen mi şikayet etmiş fahriniz.
Her üye şikayet etme konusunda hakkı vardır.
Dediğim gibi ben sadece sildim uyarı geçtim devamında bizzat uyarı gelir tartışma yaratmayalım

Benim kullandığım kelimeyi karşıdaki kişi kabul etmiş sayılır. Namert Yakup yapmazsam namerdim dedi forumda artık adı namert Yakup bu mavinin itjanin İlk iki harfi oda kabul etti şikayet etmelerine gerek yok ikiside lakapları hakkediyor.

Yakında başlarsın yine ustam

Çiçeğim forumdan indirdiğin filsei adama kakalamaya çalışmışsın nerden haklı buldun kendini
Artist sen her beni öpmüş diyene inaniyormusun adam parasını geri almak için öyle yaptı. Diğer konuda satış olmamış birşey olmamış. Git enese Sor demişim. Sormamis. Filesi tek bir kere bile gostermemisim.

Artist sen her beni öpmüş diyene inaniyormusun adam parasını geri almak için öyle yaptı. Diğer konuda satış olmamış birşey olmamış. Git enese Sor demişim. Sormamis. Filesi tek bir kere bile gostermemisim.
Aranızda ticaret geçmemiş adam warez files fotoğrafı görünce şikayet etmiş seni sen iyimisin cnm yha

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri