farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Filese item ekleme destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knkynn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 726

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba filese item eklemek istiyorum fakkat izlediğim videolarda item list e ekledikten sonra pack içerisinde Index dosyasına da item ekleniyor fakat Index dosyası bulunmuyor destek olabilecek var mı?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Granny viewer ile gr2 modelini açıp texture list bölümüne bakarak ayırt edebilirsiniz de silah texture dosyaları değil mi bunlar eğer silahsa doğru konuma atmanız yeterli zaten msm dosyaları olmaz silahların.
hocam anlamadığım bunları kostüm olarak ekliyicem de item listeten konum belirtirken hangisi nereye ondan sordum 2dk teamsten bağlanabilir misiniz?
Ekran görüntüsü 2025-08-01 121824.png

Ekran görüntüsü 2025-08-01 121906.png

bu kısımdan bahsediyosunuz dimi isimleri yazıyor orda sanırım

hocam anlamadığım bunları kostüm olarak ekliyicem de item listeten konum belirtirken hangisi nereye ondan sordum 2dk teamsten bağlanabilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 150821
Ekli dosyayı görüntüle 150822
bu kısımdan bahsediyosunuz dimi isimleri yazıyor orda sanırım
İtem listte yalnız icon ve gr2 bilgisi verilmeli. Kostüm olarak item protodan ayarlanır.

itemin type ve subtype değerine göre ayarlanır. Mevcut bir silah kostümü varsa onun kod satırını kopyalayıp düzenleyin

İtem listte yalnız icon ve gr2 bilgisi verilmeli. Kostüm olarak item protodan ayarlanır.

itemin type ve subtype değerine göre ayarlanır. Mevcut bir silah kostümü varsa onun kod satırını kopyalayıp düzenleyin
Dediklerinizi yaptım. peki bu dds dosyalarının konumlarını nereye yazmam gerek? iconu halletim, gr2yide halletim. dds kaldı bir tek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri