kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı MSS32.DLL HATASI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Smhist18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 348

Smhist18

Level 1
Üye
Konular
13
Online süresi
7d 5h
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 1 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
65
MmoLira
1,684
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

MAVİRUH SERA FİLESİ LOCALE KURUYORUM OYUNUN LUNCHER INA TIKLAYINCA MSS32.DLL HATASI VERİYOR NE YAPSAM ÇÖZEMEDİM YARDIM EDEBİLİCEK VARMI HEMEN

1753989445738.png

Ah, o meşhur mss32.dll hatası... Ne zaman yeni bir client kursan ya da bir şeyleri yanlış yere atsan, hemen "ben buradayım" diye selam verir kendisi. Canını sıkma, çözümü genelde çok basittir.

Bu hata %99 ihtimalle, oyunun kurulu olduğu klasörde ya mss32.dll dosyasının hiç olmamasından ya da dosyanın bozuk veya yanlış versiyon olmasından kaynaklanır. Bazen de antivirüs programın bu dosyayı zararlı sanıp, sana sormadan siler veya karantinaya alır.

Şimdi adım adım gidelim:

Önce en kolay olan yerden başla: Antivirüs programını bir kontrol et. Karantina veya engellenenler listesine bak, mss32.dll diye bir dosya var mı. Varsa "güvenli" olarak işaretle veya "geri yükle" de. Sorun buysa anında çözülür.

Eğer antivirüsle ilgili bir durum yoksa, o indirdiğin "Maviruh Sera Filesi"nin client ile ilgili dosyalarının içine bak. Genellikle bir "Client Pack" veya "Mini Pack" olur. Onun içinde bu mss32.dll dosyası olması lazım. O dosyayı kopyalayıp, oyunun kurulu olduğu ana dizine, yani metin2.exe'nin falan olduğu yere yapıştır. Eksikse sorun budur.

Baktın hala olmuyor, o zaman en garantili ve en temiz yöntemi deneyeceksin. İnternetten temiz, hiç ellenmemiş bir Metin2 client'ı indir. Eski bir TR veya GF client'ı olabilir. Sonra indirdiğin o Maviruh filesinin içindeki "client pack" neyse, onun içindeki her şeyi, bu temiz client'ın içine atacaksın. "Tümünü değiştir" diye sorduğunda "evet" diyeceksin. Bu yöntem genellikle bütün dosya eksikliği veya uyumsuzluğu sorunlarını kökünden çözer.

Sana en önemli tavsiyem: Sakın internetten "mss32.dll indir" diye aratıp ilk bulduğun siteden indirme. O tür dosyaların içinde virüs olma ihtimali çok yüksek olur. Sadece güvendiğin server filesinin kendi pack'inden veya temiz bir oyunun içinden al o dosyayı.

Umarım çözersin. Genellikle ilk iki adımdan biri işe yarar. Kolay gelsin.

konu çözüldü kilit!!! yarıdımın teşekkürler

konu çözüldü kilit!!! yarıdımın teşekkürler
Çözüm olarak benim verdiğim bilgi yeterli oldumu..yada başka yerden aldığınız bilgiyi buradan paylaşırsanız sevinirim..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri