Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Altın Konu The Elder Scrolls IV: Oblivion İlahi Kan Rehberi

MertJanx

★ M A ★
Super Mod
Turnuva
Yarışma
Konular
734
Online süresi
27d 22h
Reaksiyon Skoru
1,341
Altın Konu
18
Başarım Puanı
309
MmoLira
16,904
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

The Elder Scrolls IV: Oblivion'daki Ana Görev: İlahilerin Kanı.

Önünüzde uzun bir zindan gezisi var ve bu Rehber, Martin için Tiber Septim Zırhını nerede bulacağınızı göstereceğim.
Martin, Daedra Kanı görevini tamamladıktan sonra ihtiyaç duyulan ikinci eşya Tiber Septim Zırhını bulduğunu söylüyor. Daha sonra Martin, Jauffre ile bu konu hakkında konuşmanızı istiyor. Jauffre, kötülerin istila ettiği kutsal bir yer olan Sancre Tor'a gitmemiz gerektiğini söylüyor. Sancre Tor, ise Chorrol'un kuzeyindedir. Jauffre, Sancre Tor'a girebilmemiz için gerekli olan anahtarı bize veriyor ve şöyle bir söylentide bulunuyor, 'Uzun zamandır oradan kimse dönmemiştir.'

Jauffre_Blood_of_the_Divines.PNG

Tiber Septim Zırhı, bir zamanlar kutsal bir yer olan Sancre Tor tapınağında bulunan yer altı mezarlıklarında.

Sancre Tor'a Nasıl Gidilir, Rielus Hayaletinde' ki Gizem Nedir ?

Öncelikle Chorrol'a ışınlanıyoruz, ardından Sancre Tor'a ulaşana kadar ormanın içinden kuzeye doğru yürüyoruz. Unutmayın ki Sancre Tor Tapınağı ölümsüz yaratıkların koruduğu bir alandır.

Tapınakta bulunan yaratıklara normal silahlar etki etmez, envanteriniz 'de gümüş silah, ok veya büyülü bir silah bulundurmalısınız. Tapınağa girmeden ekipman, malzeme, vb. materyallerin yeterli olduğundan emin olun. Çünkü içeride sizi amansız bir savaş bekliyor.
Tapınak içerisinde kaybolacağınız bir güzergah yok, İlk önce köşeyi dönüp merdivenlerden aşağı doğru iniyoruz ardından, solda küçük bir köşede bir sandık bulacaksınız. Bu sandığı koruyan ok tuzaklarına dikkat edin. Daha sonra kapıya doğru ilerleyin ve açmak için yakındaki kolu çekin. Açılan kapıdan içeri girin ve az ilerleyin sizi Ölümsüz yaratıklar karşılayacak bu yaratıkları gümüş veya büyülü silah ile öldürün.

First_Cursed_Blade.PNG

Sonunda beni serbest bıraktın artık efendimin son isteğini yerine getirebilirim.

Yaratıkları öldürdükten sonra karşınıza Rielus'un Hayaleti çıkacak. Karşınıza çıkan Rielus'un Hayaleti ile konuşma sağlayarak geçmişini ve onu öldürüp tuzağa düşüren Yeraltı Kralı hakkında bilgi alacaksınız. Rielus'un Hayaleti, sizden serbest kalmasını ve kalmış olan görevlerini tamamlamasını isteyecek.
Ayrıca tapınakta gezerken sizin ekipmanlarınız' dan daha iyi olabilecek antik silah ve zırhlarda bulabilirsiniz tapınak içerisinde ilerlerken sağ sol köşelere dikkat etmekte fayda var. Rielus'un Hayaleti, ile konuştuktan sonra hayaleti giriş salonuna kadar takip edin. Orada sizi yaratıklar karşılayacak onları öldürün. Daha sonra henüz keşfetmediğiniz dört çıkış yolu var. Kapısı olmayan yan yollardan aşağı doğru inin ve sonunda sandık arayın.

Sona Yaklaşırken Hapishane ve Yargı Salonu

Kapısı olmayan yerde sandık aradıktan sonra dört çıkış yolundan ikisi olan işaretli kapılardan hapishane kapısına giriş yapıyoruz. İçeride bir çok yaratık ile karşılaşacaksınız onları öldürün ve koridorda ilerlemeye devam edin, koridor sonunda' ki kapıyı kolu çekerek açın. Merdivenlerden yukarı çıktığınızda Muhafız Kastav'ın cesedi ile karşılaşacaksınız. Cesedin üzerini arayın, anahtar bulacaksınız. Eski Ahşap bir kapıya gelene kadar merdivenleri çıkın ve ardından az önce bulduğunuz anahtarı kullanarak kapıyı açın. Çevrenizde sandıkları' da açmayı ihmal etmeyin.
Ahşap kapıdan içeri girdikten sonra sağ ve sol köşelerde aramalar yapın. Açık bir alana inen bir merdivene geldiğinizde, devriye gezen Ölümsüz Yaratığı bulacaksınız. Onu öldürdüğünüzde, günlüğünüz güncellenecek ve Vlademar'ın Hayaleti kaybolacak. Onu bulduğunuz yerin etrafındaki sandıkları arayın. Bir sonraki yan patikaya girmek için Giriş Salonu'na geri dönün.
Giriş salonun' da işaretli olan son kapı Yargı Salonu'na gireceksiniz. Yargı salonu geniş büyük bir yer ve orada sandık arayın, arama yaparken karşınıza çıkan Ölümsüz Yaratıkları öldürün. Öldürdüğünüz bazı yaratıklar sizlere değerli ödüller verebilir.
Katakompa ulaşmak için Yargı Salonu'nun güneyinden(sol altta doğru) çıkın. Girişin yakınında bir sandık var açmayı ihmal etmeyin. Üçüncü lanetli Kılıç Alain'in hayaleti, kapının hemen diğer tarafında bekliyor. Alain'in ilerisinde bir grup hayalet ve zindanın merkezine bağlanan geniş bir oda var. Katakompun sonundaki geniş odada üç sandık var, bunlardan biri büyük bir taş mezarın arkasında.
Sandıkları bulduktan sonra rampadan yukarı çıkın ve Reman İmparatorları Mezarı'nın kapısına atlayın. İçeri girdikten sonra hayaletlerle konuşun, hayaletler ilerideki kapıyı açacaklar. İçeride Tiber Septim Zırhı'nı bulacaksınız.

Tiber_Septim_Armor.PNG

Tiber Septim Zırhı
Hükümdarı Tapınağı'na dönün ve Martin ile Tiber Septim'in zırhı hakkında konuşun.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri