bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

ITJA TITLE (ÜNVAN) Full System

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaya4572
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Bölüm kuralları gereği anlatım net olmalıdır, zaten sistemin ekli olduğu dosyalar paylaşılmış, herhangi bir ifdef makrosu da yok dosyalarda, bu şekilde sökülemez lütfen ifdefli halini yada sadece değişiklikleri paylaşın.

• C++ / C# / Python paylaşımlarında kurulum en net açıklayıcı şekilde olmalıdır.

Teşekkürler,
Bazı fonksiyon larda değişiklik vs include eklemeler oluyor sistemle alakalı olmayan yerlerde bazı kodlarda değişiklik gerekiyor onun için full dosya iletiyorum. Ki insanlar tam kavradım diye başka amaç yok. Sende Allah rızası için bir konuda da yardımcı ol bak sızın için soktum buyrum her dk bişey isteme ve kardeşim

Merhaba,

Bölüm kuralları gereği anlatım net olmalıdır, zaten sistemin ekli olduğu dosyalar paylaşılmış, herhangi bir ifdef makrosu da yok dosyalarda, bu şekilde sökülemez lütfen ifdefli halini yada sadece değişiklikleri paylaşın.

• C++ / C# / Python paylaşımlarında kurulum en net açıklayıcı şekilde olmalıdır.

Teşekkürler,
Kapatildi.
Gelişme oldugunda rapor butonunu kullanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri