Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ITJA TITLE (ÜNVAN) Full System

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaya4572
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Bölüm kuralları gereği anlatım net olmalıdır, zaten sistemin ekli olduğu dosyalar paylaşılmış, herhangi bir ifdef makrosu da yok dosyalarda, bu şekilde sökülemez lütfen ifdefli halini yada sadece değişiklikleri paylaşın.

• C++ / C# / Python paylaşımlarında kurulum en net açıklayıcı şekilde olmalıdır.

Teşekkürler,
Bazı fonksiyon larda değişiklik vs include eklemeler oluyor sistemle alakalı olmayan yerlerde bazı kodlarda değişiklik gerekiyor onun için full dosya iletiyorum. Ki insanlar tam kavradım diye başka amaç yok. Sende Allah rızası için bir konuda da yardımcı ol bak sızın için soktum buyrum her dk bişey isteme ve kardeşim

Merhaba,

Bölüm kuralları gereği anlatım net olmalıdır, zaten sistemin ekli olduğu dosyalar paylaşılmış, herhangi bir ifdef makrosu da yok dosyalarda, bu şekilde sökülemez lütfen ifdefli halini yada sadece değişiklikleri paylaşın.

• C++ / C# / Python paylaşımlarında kurulum en net açıklayıcı şekilde olmalıdır.

Teşekkürler,
Kapatildi.
Gelişme oldugunda rapor butonunu kullanin

Düzenlencegi icin aktif

Düzenlencegi icin aktif
#ifdef ITJA_T_System

olarak kaydedildi ooradan çekerler nereye ne eklenir bakarlar

satırı arayarak nereye ne geleceğini nerede olacağını görebilirler. kontrolş edip konuya dahil edersin @XxZeMaHSeRxX[/HASH]

Son düzenleme:
Üyenin banlı olması ve linkinde kırık olması nedeniyle kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri