Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ücretli sistem alım ilanı

MOB Games

Level 7
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Uzman Moderatör
TM Üye
Konular
69
Online süresi
1ay 19g
Reaksiyon Skoru
517
Altın Konu
0
Başarım Puanı
225
TM Yaşı
14 Yıl 2 Ay 10 Gün
MmoLira
3,972
DevLira
9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Offlineshop ama istediğim tasarımda onlar belirtilecek fixli sorunsuz offshop altyapısı farketmez hangisi en sağlam ise o olsun denenmiş olsun ama içinde isteğime göre değişimler olacak.
-Lonca Kurma ve Lonca özel seviye geliştirme bina kurma ve + basma sistemi (Detay özelden iletilecek abartı bişey değil)
-Yeni Oyun Seçenekleri Gui tasarımı ESC'de olan oyun seçeneklerinden farklı dediiğim zor değil basit.(Detay özelden verilecek.)
-Görev binek kostüm tarzı sistemlerin kendime göre özelliştirmek ve bazı kısımlarını gui'ye dökmek istiyorum. (Detay özelden verilecek.)
-Bir kaç ek event src üzerinden ve sıralama sistemli event (Detaylar özelden verilecek)

Yukarıda belirttiğim bütün sistemlere ait fotoğraflar veya örnekler iletebilirim istediklerimin çoğu warezde mevcut yalnız gui pyhton vs girdiği için ücretli yaptırmak istedim. iletişim için daha çok öm veya teams tercih ediyorum teşekkürler.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Arayis devam etmekte

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri