HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben bir pvp sunucuda macro recorder kullanarak otomatik farm yaptırıyordum ama tıklama fonksiyonları artık çalışmıyor macro recorder uygulamasında bunu pythonda kendim yapabilirmiyim bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varmı 3-4 işlevi olan bir bot
METİN TAŞI Mİ KESİCEKSİN OTOMATİK CHEAT ENGİNEDNE YAPILIYORMerhaba arkadaşlar ben bir pvp sunucuda macro recorder kullanarak otomatik farm yaptırıyordum ama tıklama fonksiyonları artık çalışmıyor macro recorder uygulamasında bunu pythonda kendim yapabilirmiyim bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varmı 3-4 işlevi olan bir bot
yok bir npc tıklatmam gerekiyorMETİN TAŞI Mİ KESİCEKSİN OTOMATİK CHEAT ENGİNEDNE YAPILIYOR
reis benim yaptırdımı söyleyim sana npc ye tıklıyorum enter enter sonra düz gitmesi için w bastırıyorum sonra boşlukla saldırı sonra tab tuşuna bastırıp ışınlandırıyordum macro recorder ile şimdi mouse clickleri çalışmıyor işlemiyoryapılır kral tam olarak ne istiyosun ki
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)