HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1-1 alıntı kod olmadığını kendin belirttiğin için teşekkürler, iyi forumlarkodu kısaltıp paylaşmışsın ^^ nereden aldığını biliyorsun ne de olsa
ahahaha gülünç sen de alıntı yaptığını ve bunu değiştirdiğini kabul ettin yeterli bana1-1 alıntı kod olmadığını kendin belirttiğin için teşekkürler, iyi forumlar
Net bir şekilde yazıyor oradaahahaha gülünç sen de alıntı yaptığını ve bunu değiştirdiğini kabul ettin yeterli bana

teşekkürler emeğine sağlık hocam hangi dosyalarda işlem yapılacak yazabilir misin ? (benim gibi bilmeyenler olabilir hocam)Artık oyuncular belirlediğiniz seviyelere ulaştığında, otomatik olarak tüm sunucuda duyuru yapılacak.
“Lv.75 olmuşum, kimsenin haberi yok” dönemi sona erdi.
Arat:
Kod:case POINT_LEVEL: if ((GetLevel() + amount) > gPlayerMaxLevel) return; SetLevel(GetLevel() + amount); val = GetLevel(); sys_log(0, "LEVELUP: %s %d NEXT EXP %d", GetName(), GetLevel(), GetNextExp()); PointChange(POINT_NEXT_EXP, GetNextExp(), false);
Altına ekle
Kod:#ifdef LEVEL_DUYURU_SISTEMI std::set<int> notifyLevels = {15, 30, 55, 75, 99}; if (notifyLevels.count(val)) { char levelduyuru[QUERY_MAX_LEN]; snprintf(levelduyuru, sizeof(levelduyuru), "<Bilgi>: %s isimli oyuncumuz %u seviye olmuştur, tebrikler!", GetName(), GetLevel()); BroadcastNotice(levelduyuru); } #endif
Ekli dosyayı görüntüle 150047
lan o pp ne yeni gördüm korktumahahaha gülünç sen de alıntı yaptığını ve bunu değiştirdiğini kabul ettin yeterli bana

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)