Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Epingame.net Valorant Şikayetçiyim

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İyi günler ben epingame.net in sahibiyim bu ürün sürekli satış yaptığımız bir ürün kullanici bilgisayarındaki sorunlarin su,eltimi kullaniciya aittir biz ürün satiyoruz bilgisayar desteği vermiyoruz. Ayrıca ilgili arkadaş ürünü aldı oynadı keyi aktif etti hilesi çalışıyor adamlarin yerini geç gistermesi normal bütün valorant hileleri zaten clon ESP bırakıyor. Bundan kimse rahatsız değil. İlgili arkadaşın engellenme sebebine gelince biz destek vermemek için engellemenin kendilerini anamiza kufrettigi için engelledik ayrıca mesajlarda yolda oldugumu yazmışım seyahat halinde iken nasıl destek verebilirim ve her ne olursa olsun kimse kimseye kufredemez arkadaş kendince haklı olduğu kısımları paylaşmış sadece altinadq dolandici vs yorumlar yapılmış. Biz 7 senedir bu sektördeyiz. Yaptığımız iş 3 parti yazılım yani bunu alan kişi ban riskinide göze alatak kullanıyor zaten bunun sorumlusu biz değiliz.

İyi günler ben epingame.net in sahibiyim bu ürün sürekli satış yaptığımız bir ürün kullanici bilgisayarındaki sorunlarin su,eltimi kullaniciya aittir biz ürün satiyoruz bilgisayar desteği vermiyoruz. Ayrıca ilgili arkadaş ürünü aldı oynadı keyi aktif etti hilesi çalışıyor adamlarin yerini geç gistermesi normal bütün valorant hileleri zaten clon ESP bırakıyor. Bundan kimse rahatsız değil. İlgili arkadaşın engellenme sebebine gelince biz destek vermemek için engellemenin kendilerini anamiza kufrettigi için engelledik ayrıca mesajlarda yolda oldugumu yazmışım seyahat halinde iken nasıl destek verebilirim ve her ne olursa olsun kimse kimseye kufredemez arkadaş kendince haklı olduğu kısımları paylaşmış sadece altinadq dolandici vs yorumlar yapılmış. Biz 7 senedir bu sektördeyiz. Yaptığımız iş 3 parti yazılım yani bunu alan kişi ban riskinide göze alatak kullanıyor zaten bunun sorumlusu biz değiliz.
Ürün çalışmıyor geç algılıyor yalan konuşma. 1 kere açtım sadece 1 maç daha da kullanmadım, size yazdım iade edin ücreti diye daha sonra 1 gün geçmeden ban yedi hesabım şikayet varı kontrol ettim herkes aynı durumdan muzdarip. İnsanları mağdur ediyorsunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ürün çalışmıyor geç algılıyor yalan konuşma. 1 kere açtım sadece 1 maç daha da kullanmadım, size yazdım iade edin ücreti diye daha sonra 1 gün geçmeden ban yedi hesabım şikayet varı kontrol ettim herkes aynı durumdan muzdarip siz bir dolandırıcı çetesiniz. İnsanları mağdur ediyorsunuz her platformda sizin dolandırıcı çete olduğunuzu yazdım siz piyasadan silinene kadar devam edicem.
Ben üç beş kuruş için kimseye yalan söylemem dostum lafları carpitmayin yalanla dolanla 7 sene yamamlayacak bir kitle değiliz ayrıca cevabım yoneticilere idi size cevap yazmıyorum siz kufrettiginizde tüm haklarınızı kaybettiniz

Ben üç beş kuruş için kimseye yalan söylemem dostum lafları carpitmayin yalanla dolanla 7 sene yamamlayacak bir kitle değiliz ayrıca cevabım yoneticilere idi size cevap yazmıyorum siz kufrettiginizde tüm haklarınızı kaybettiniz
Müşterinin parasına çökerek 7 sene mi barındın, aç şikayet varı kontrol et herkes sizden şikayetçi,. Üç beş kuruşa tapmasan iade ederdin parayı. Burda acıtasyon yapma, tüm forumlar da paylaştım çete olduğunuzu bir yerden çıkar o paralar merak etme sorun yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Müşterinin parasına çökerek 7 sene mi barındın, aç şikayet varı kontrol et herkes sizden şikayetçi, dolandırıcı olmasanız insanları mağdur etmezsin. Üç beş kuruşa tapmasan iade ederdin parayı. Burda acıtasyon yapma, tüm forumlar da paylaştım çete olduğunuzu bir yerden çıkar o paralar merak etme sorun yok.
Bak hala hakaret ediyorsun bilip bilmeden konuşuyorsun bahsettiğim şikayet platformundaki sikayetmerin hiç biri gerçek değil bu satış işinde her rakibin seni şikayet eder her kuruma müşteri kaybetmen ve onlara gitmesi için neyse bu hakaretlerle bir yere varamazsiniz. İstediğiniz gibi paylasa bilirsiniz şikayet de edebilirsiniz size hakaret etmedim başımdan defetmedim ama karşılığında küfür ve hakaret gördüm. Size kolay gelsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri