- Katılım
- 29 Tem 2025
- Konular
- 0
- Mesajlar
- 3
- Online süresi
- 50m 5s
- Reaksiyon Skoru
- -1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İyi günler ben epingame.net in sahibiyim bu ürün sürekli satış yaptığımız bir ürün kullanici bilgisayarındaki sorunlarin su,eltimi kullaniciya aittir biz ürün satiyoruz bilgisayar desteği vermiyoruz. Ayrıca ilgili arkadaş ürünü aldı oynadı keyi aktif etti hilesi çalışıyor adamlarin yerini geç gistermesi normal bütün valorant hileleri zaten clon ESP bırakıyor. Bundan kimse rahatsız değil. İlgili arkadaşın engellenme sebebine gelince biz destek vermemek için engellemenin kendilerini anamiza kufrettigi için engelledik ayrıca mesajlarda yolda oldugumu yazmışım seyahat halinde iken nasıl destek verebilirim ve her ne olursa olsun kimse kimseye kufredemez arkadaş kendince haklı olduğu kısımları paylaşmış sadece altinadq dolandici vs yorumlar yapılmış. Biz 7 senedir bu sektördeyiz. Yaptığımız iş 3 parti yazılım yani bunu alan kişi ban riskinide göze alatak kullanıyor zaten bunun sorumlusu biz değiliz.
- Katılım
- 17 Tem 2025
- Konular
- 2
- Mesajlar
- 6
- Online süresi
- 9h 32m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 75
- DevLira
- 0
Ürün çalışmıyor geç algılıyor yalan konuşma. 1 kere açtım sadece 1 maç daha da kullanmadım, size yazdım iade edin ücreti diye daha sonra 1 gün geçmeden ban yedi hesabım şikayet varı kontrol ettim herkes aynı durumdan muzdarip. İnsanları mağdur ediyorsunuzİyi günler ben epingame.net in sahibiyim bu ürün sürekli satış yaptığımız bir ürün kullanici bilgisayarındaki sorunlarin su,eltimi kullaniciya aittir biz ürün satiyoruz bilgisayar desteği vermiyoruz. Ayrıca ilgili arkadaş ürünü aldı oynadı keyi aktif etti hilesi çalışıyor adamlarin yerini geç gistermesi normal bütün valorant hileleri zaten clon ESP bırakıyor. Bundan kimse rahatsız değil. İlgili arkadaşın engellenme sebebine gelince biz destek vermemek için engellemenin kendilerini anamiza kufrettigi için engelledik ayrıca mesajlarda yolda oldugumu yazmışım seyahat halinde iken nasıl destek verebilirim ve her ne olursa olsun kimse kimseye kufredemez arkadaş kendince haklı olduğu kısımları paylaşmış sadece altinadq dolandici vs yorumlar yapılmış. Biz 7 senedir bu sektördeyiz. Yaptığımız iş 3 parti yazılım yani bunu alan kişi ban riskinide göze alatak kullanıyor zaten bunun sorumlusu biz değiliz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Katılım
- 29 Tem 2025
- Konular
- 0
- Mesajlar
- 3
- Online süresi
- 50m 5s
- Reaksiyon Skoru
- -1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
Ben üç beş kuruş için kimseye yalan söylemem dostum lafları carpitmayin yalanla dolanla 7 sene yamamlayacak bir kitle değiliz ayrıca cevabım yoneticilere idi size cevap yazmıyorum siz kufrettiginizde tüm haklarınızı kaybettinizÜrün çalışmıyor geç algılıyor yalan konuşma. 1 kere açtım sadece 1 maç daha da kullanmadım, size yazdım iade edin ücreti diye daha sonra 1 gün geçmeden ban yedi hesabım şikayet varı kontrol ettim herkes aynı durumdan muzdarip siz bir dolandırıcı çetesiniz. İnsanları mağdur ediyorsunuz her platformda sizin dolandırıcı çete olduğunuzu yazdım siz piyasadan silinene kadar devam edicem.
- Katılım
- 17 Tem 2025
- Konular
- 2
- Mesajlar
- 6
- Online süresi
- 9h 32m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 75
- DevLira
- 0
Müşterinin parasına çökerek 7 sene mi barındın, aç şikayet varı kontrol et herkes sizden şikayetçi,. Üç beş kuruşa tapmasan iade ederdin parayı. Burda acıtasyon yapma, tüm forumlar da paylaştım çete olduğunuzu bir yerden çıkar o paralar merak etme sorun yok.Ben üç beş kuruş için kimseye yalan söylemem dostum lafları carpitmayin yalanla dolanla 7 sene yamamlayacak bir kitle değiliz ayrıca cevabım yoneticilere idi size cevap yazmıyorum siz kufrettiginizde tüm haklarınızı kaybettiniz
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Katılım
- 29 Tem 2025
- Konular
- 0
- Mesajlar
- 3
- Online süresi
- 50m 5s
- Reaksiyon Skoru
- -1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
Bak hala hakaret ediyorsun bilip bilmeden konuşuyorsun bahsettiğim şikayet platformundaki sikayetmerin hiç biri gerçek değil bu satış işinde her rakibin seni şikayet eder her kuruma müşteri kaybetmen ve onlara gitmesi için neyse bu hakaretlerle bir yere varamazsiniz. İstediğiniz gibi paylasa bilirsiniz şikayet de edebilirsiniz size hakaret etmedim başımdan defetmedim ama karşılığında küfür ve hakaret gördüm. Size kolay gelsin.Müşterinin parasına çökerek 7 sene mi barındın, aç şikayet varı kontrol et herkes sizden şikayetçi, dolandırıcı olmasanız insanları mağdur etmezsin. Üç beş kuruşa tapmasan iade ederdin parayı. Burda acıtasyon yapma, tüm forumlar da paylaştım çete olduğunuzu bir yerden çıkar o paralar merak etme sorun yok.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 0
- Görüntüleme
- 98
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 109
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 1K
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 1K
