Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Death Stranding 2: Lou Rehberi

Normalized

ALT + F4
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
192
Online süresi
2ay 20g
Reaksiyon Skoru
786
Altın Konu
72
Başarım Puanı
236
TM Yaşı
15 Yıl 19 Gün
MmoLira
17,200
DevLira
24

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

kapak.jpg

Death Stranding'in on dördüncü ve son bölümü olan "Lou", oyunun duygusal ve anlatısal zirvesini temsil eder. 13. bölümde "Onun Sahiline Git" görevini tamamladıktan sonra başlayan bu final bölümü, sizi oyun boyunca kurduğunuz en kişisel bağ ile yüzleşmeye davet eder. Geleneksel teslimat görevleri, haydut kampları veya devasa BT savaşları bu bölümde yerini daha sakin, daha içsel ve daha dokunaklı bir yolculuğa bırakır. Bu, Sam'in Amerika'yı birleştirme yolculuğunun sadece fiziksel değil, aynı zamanda ruhsal bir serüven olduğunun en net kanıtıdır.

1.jpg

Bu bölüm, oyunun başından beri yanınızda taşıdığınız, sizi tehlikelerden koruyan ve aranızda derin bir bağ oluşan BB, yani Lou ile olan ilişkinizin doruk noktasıdır. Geliştiriciler, bu son görevi, oyuncuya tüm yolculuğun ağırlığını ve önemini hissettirecek şekilde tasarlamıştır. Bu, sadece bir görevi tamamlamak değil, aynı zamanda bir vedayı ve yeni bir başlangıcı deneyimlemektir. Bu rehber, Death Stranding'in bu unutulmaz final bölümünü nasıl tamamlayacağınıza dair size adım adım yol gösterecektir.

[Sipariş No.70] Yakma: BB

Görevin Başlangıcı
Bu son görev, 13. bölümü tamamladıktan hemen sonra otomatik olarak başlar.

Ödüller
Oyunu tamamlamak ve hikayenin sonunu görmek.

Death Stranding'deki son göreviniz, BB'yi yakma (cremation) işlemi için belirlenen yere taşımaktır. Bu görev, sizi oyunun en başına, her şeyin başladığı yere geri götüren sembolik bir yolculuktur.

1. Adım: İlk Görevlerin Rotasını Takip Edin
Bu görev için, oyunun ilk görevlerinde gördüğünüz rotayı takip edeceksiniz. Bu, geliştiricinin bilinçli bir tasarım tercihidir. Oyuna başladığınız o ilk, tecrübesiz adımlarınızı attığınız yollardan şimdi, tüm yolculuğun getirdiği deneyim ve duygusal yükle yeniden geçersiniz. Bu, ne kadar yol kat ettiğinizi ve hem Sam'in hem de sizin nasıl değiştiğinizi görmek için güçlü bir anlatı anıdır. Sadece görev işaretçisini takip ederek yakma fırınına doğru ilerleyin.

2.jpg

2. Adım: BB'yi Teslim Edin ve Ara Düğüm'e (The Seam) Uyanın
BB'yi teslim ettikten sonra, kendinizi Ara Düğüm'de (The Seam) bulacaksınız. Burası, Sam'in öldüğünde gittiği, yaşam ve ölüm arasındaki araf benzeri, su altı bir dünyadır. Yaşayanların dünyasına geri dönmek için, tıpkı Sam'in kendi ölümlerinde olduğu gibi, etrafta süzülen ruhunuzu bulmanız ve ona dokunmanız gerekir.
Eğer oyun boyunca hiç ölmediyseniz, bu mekanik size yabancı gelebilir. Ara Düğüm, etrafta yüzdüğünüz ve vücudunuza geri dönmek için parlayan bir iplikle bağlı olan ruhunuzu aradığınız bir yerdir. Bu bölüm, bu mekaniği ilk kez deneyimlemeniz için bir fırsat sunar.

3.jpg

3. Adım: Oyunun Sonu ve Sonrası
Bu görevi tamamladıktan sonra, oyunun son jeneriği (credits) ve özet ekranı ile karşılaşacaksınız. Bu, Death Stranding'in ana hikayesinin sonudur. Ancak bu, oyunun tamamen bittiği anlamına gelmez.

4.jpg

Hikaye Bittikten Sonra Oynanışa Devam Etmek

Death Stranding'i bitirdikten sonra, kalan görevleri tamamlamak için oynamaya devam edebilirsiniz. Oyun sizi, final görevinden hemen önceki bir zamana, açık dünyaya geri döndürür. Bu sayede, Amerika'yı birleştirmeye ve diğer oyunculara yardım etmeye devam edebilirsiniz. Hikaye sonrası yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:

Kalan Siparişleri Tamamlamak
Kaçırdığınız herhangi bir ana veya yan siparişi tamamlayabilirsiniz.

Tesis Seviyelerini Maksimuma Çıkarmak
Tüm tesislerle olan Bağlantı Seviyenizi (Connection Level) beşe çıkarmak için Standart Siparişler yapabilirsiniz.

Koleksiyon Eşyalarını Toplamak
Dünyaya dağılmış olan tüm Hafıza Çiplerini (Memory Chips) bulabilirsiniz.

Yapılar İnşa Etmek ve Yükseltmek
Diğer oyuncuların yolculuklarına yardımcı olmak için yollar, köprüler, sığınaklar ve diğer yapıları inşa etmeye veya mevcut olanları yükseltmeye devam edebilirsiniz.

Başarımları (Trophy/Achievement) Kazanmak
Henüz kazanmadığınız başarımları tamamlayabilirsiniz.

Oyunun sonu, aslında yeni bir başlangıçtır ve sizi Death Stranding'in eşsiz dünyasında kalıcı bir iz bırakmaya davet eder.​

Eline sağlık

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri