- Konular
- 1,224
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 6,023
- Altın Konu
- 422
- Başarım Puanı
- 349
- MmoLira
- 3,836
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yardım istekleri, Death Stranding 2'de küçük, yan aktivitelerdir. Genellikle dünyada karşılaşılan NPC'ler tarafından verilir, ancak diğer oyuncular tarafından da verilebilir. Bunlar hakkında her şeyi bu sayfadan öğrenebilirsiniz.
Death Stranding 2'de yardım talepleriyle karşılaşabilirsiniz - hem karşılaştığınız NPC'ler hem de diğer oyuncular tarafından verilen küçük yan aktiviteler . Bu sayfa, yardım talepleri hakkında her şeyi açıklayacak, taleplere nasıl yanıt vereceğinizi ve kendi talebinizi nasıl oluşturacağınızı gösterecek . Ayrıca, bunları yaparak neler elde edebileceğinizi de öğreneceksiniz.
Death Stranding 2'de yardım talepleriyle karşılaşabilirsiniz - hem karşılaştığınız NPC'ler hem de diğer oyuncular tarafından verilen küçük yan aktiviteler . Bu sayfa, yardım talepleri hakkında her şeyi açıklayacak, taleplere nasıl yanıt vereceğinizi ve kendi talebinizi nasıl oluşturacağınızı gösterecek . Ayrıca, bunları yaparak neler elde edebileceğinizi de öğreneceksiniz.
Yardım talebine nasıl cevap verilir?
İlk birkaç ana görevi tamamladıktan sonra yardım taleplerine yanıt verebileceksiniz. Radyal menüden Yardım Talepleri sekmesini (üstten ikinci) seçin . Listede mevcut tüm görevleri göreceksiniz.
NPC'lerden gelen isteklerin çoğu oldukça basittir ve genellikle belirli bir konumdan bir eşyayı geri almayı , belirli bir haydut veya BT grubunu yenmeyi veya belirli bir yapı inşa etmeyi içerir . İstek listesinde, görevin hangi bölgeyle ilgili olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca, haritaya hemen bir işaretleyici yerleştirerek yolu gösterebilirsiniz.
İstekler genellikle küçük görevlerdir ve bu da onları tam teşekküllü siparişlerden ( Sipariş türleri nelerdir? sayfasında açıklanmıştır) ayırır. Bunları yapmak, belirli bir grup insan nezdinde itibarınızı artıracağı için değerlidir . Mevcut varış noktanıza seyahat ederken de birçok isteği yerine getirebilirsiniz.
Diğer oyuncuların yardım talebini nasıl kabul edebilirim?
Ancak yardım talepleri yalnızca NPC'ler tarafından değil, oyuncular tarafından da gönderilebilir . Konsolunuz internete bağlıysa, talepler listesinde diğer taşıyıcılar tarafından atanan görevleri göreceksiniz . Onlara yardım ederek Beğenilerle ödüllendirileceksiniz.
Kendiniz bir yardım talebi göndermek isterseniz, ana oyun ekranındaki yön tuşlarını basılı tutun . Etkileşim menüsünde Yardım Talepleri'ni seçin, ardından ihtiyaçlarınızı karşılayan etiketi seçin. Emir diğer oyunculara iletilecek ve şansınız yaver giderse, hamallardan biri çağrınıza cevap verecektir .
Kendiniz bir yardım talebi göndermek isterseniz, ana oyun ekranındaki yön tuşlarını basılı tutun . Etkileşim menüsünde Yardım Talepleri'ni seçin, ardından ihtiyaçlarınızı karşılayan etiketi seçin. Emir diğer oyunculara iletilecek ve şansınız yaver giderse, hamallardan biri çağrınıza cevap verecektir .