- Konular
- 1
- Online süresi
- 1083s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 3
- TM Yaşı
- 9 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba! Şu anda üzerinde çalışmak istediğim bir veritabanı projesi fikrim var. Ancak ekip olarak yalnızım ve birlikte geliştirecek kimse yok. Yazacak, tasarlayacak, modelleyecek veya sadece fikir verecek birilerini arıyorum. İlgilenen herkesin desteğine açığım.
Veritabanı tasarımı, sorgu yazma, yapıyı planlama veya proje fikrini daha iyi şekillendirme konularında birlikte çalışabiliriz. Seviyeniz önemli değil; yeter ki istekli ve paylaşımcı olun.
Yardım etmek, projeyi sahiplenmek veya sadece fikir alışverişi yapmak isteyen herkes bana ulaşabilir. Hep beraber güzel ve faydalı bir şey ortaya çıkarmak istiyorum.
Ayrıca isterseniz veritabanı altyapısıyla entegre Discord benzeri bir chat uygulaması geliştirme fikrini de beraber hayata geçirebiliriz. Katılmak isteyen herkese şimdiden teşekkürler. İlgileniyorsanız lütfen mesaj atın!
DC : soploo
Veritabanı tasarımı, sorgu yazma, yapıyı planlama veya proje fikrini daha iyi şekillendirme konularında birlikte çalışabiliriz. Seviyeniz önemli değil; yeter ki istekli ve paylaşımcı olun.
Yardım etmek, projeyi sahiplenmek veya sadece fikir alışverişi yapmak isteyen herkes bana ulaşabilir. Hep beraber güzel ve faydalı bir şey ortaya çıkarmak istiyorum.
Ayrıca isterseniz veritabanı altyapısıyla entegre Discord benzeri bir chat uygulaması geliştirme fikrini de beraber hayata geçirebiliriz. Katılmak isteyen herkese şimdiden teşekkürler. İlgileniyorsanız lütfen mesaj atın!
DC : soploo