Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek GF function call yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolgababa55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 975

tolgababa55

Level 1
Üye
Konular
7
Online süresi
3d 2h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 12 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
707
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba. Class pointer verip sonrasında çağırılan fonksiyonları (örnek pickcloseitem) yani assembly görünümü kabaca
mov ecx, classpointeradress
call functionadress
olan fonksiyonları tr serverlarında nasıl çağırabilirim. Adresleri bulmakta sorun yaşamıyorum ancak GF de standart yazılan dll yi bir türlü çalıştıramadım. Örnek vermek gerekirse simhisancak tarafından paylaşılan pickcloseitem source var pvp de çalışırken aynı yapı GF de çalışmıyor. Fonksiyonları incelediğimde pvp den farklı bir yapı da yok gibi ama neden çalışmiyor çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Class pointer verip sonrasında çağırılan fonksiyonları (örnek pickcloseitem) yani assembly görünümü kabaca
mov ecx, classpointeradress
call functionadress
olan fonksiyonları tr serverlarında nasıl çağırabilirim. Adresleri bulmakta sorun yaşamıyorum ancak GF de standart yazılan dll yi bir türlü çalıştıramadım. Örnek vermek gerekirse simhisancak tarafından paylaşılan pickcloseitem source var pvp de çalışırken aynı yapı GF de çalışmıyor. Fonksiyonları incelediğimde pvp den farklı bir yapı da yok gibi ama neden çalışmiyor çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba oyunun source si tr ye göre orayı incele sana pickclose call adresi mi lazım

fonksiyonun callını nasıl buluruz trde

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri