- Konular
- 7
- Online süresi
- 3d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 707
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba. Class pointer verip sonrasında çağırılan fonksiyonları (örnek pickcloseitem) yani assembly görünümü kabaca
mov ecx, classpointeradress
call functionadress
olan fonksiyonları tr serverlarında nasıl çağırabilirim. Adresleri bulmakta sorun yaşamıyorum ancak GF de standart yazılan dll yi bir türlü çalıştıramadım. Örnek vermek gerekirse simhisancak tarafından paylaşılan pickcloseitem source var pvp de çalışırken aynı yapı GF de çalışmıyor. Fonksiyonları incelediğimde pvp den farklı bir yapı da yok gibi ama neden çalışmiyor çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
call functionadress
olan fonksiyonları tr serverlarında nasıl çağırabilirim. Adresleri bulmakta sorun yaşamıyorum ancak GF de standart yazılan dll yi bir türlü çalıştıramadım. Örnek vermek gerekirse simhisancak tarafından paylaşılan pickcloseitem source var pvp de çalışırken aynı yapı GF de çalışmıyor. Fonksiyonları incelediğimde pvp den farklı bir yapı da yok gibi ama neden çalışmiyor çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 4,279
- DevLira
- 0
Merhaba oyunun source si tr ye göre orayı incele sana pickclose call adresi mi lazımMerhaba. Class pointer verip sonrasında çağırılan fonksiyonları (örnek pickcloseitem) yani assembly görünümü kabaca
call functionadress
- Konular
- 7
- Online süresi
- 3d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 707
- DevLira
- 0
Adress değil fonksiyonu çagırcak dll kodunu calıştıramadım bir türlüMerhaba oyunun source si tr ye göre orayı incele sana pickclose call adresi mi lazım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)