- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,092
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oby Adventure: Klasik Nintendo Havasında Bir Platform Macerası
Oby Adventure, inanılmaz çeşitlilikteki oynanışı, harika seviye tasarımı ve isteğe bağlı zorluklarla harmanlanmış rahat genel zorluk seviyesiyle çok iyi yapılmış bir 2.5D macera platform oyunudur.Her seviyede, platform zorlukları, çevresel bulmacalar, kilitli kapılar, zorlu engeller ve gizli alanlarla dolu, çeşitli renkli bölgelerde ilerlemek için sola ve sağa yürüyor, zıplıyor, koşuyor ve düşmanları eziyoruz. Çoğu seviye birden fazla bölüme ayrılmış; bir bölüm tamamlandığında, bir sonraki alana geçmek için bir kutuya atlıyoruz.
Oynanışından animasyonlarına ve seviyelerine kadar Oby Adventure, eski Nintendo oyunlarından büyük ölçüde ilham almış gibi görünüyor ve ben bunu çok beğendim. Hatta, Dadish 3D'den pek de farklı değil. Bazı seviyelerin su altında geçmesi ve diğerlerinin bizi Mario Kart benzeri bir yarışa veya hızlı bir kaykay mücadelesine sokmasıyla oynanış çeşitliliğini de takdir ettim.
Oyun hardcore olmasa da, bölüm sonu canavarı (boss) dövüşleri oldukça zorlayıcı ve her seviyedeki üç gizli pençeyi bulmak hiç de kolay bir iş değil; bu da seviyeleri tekrar oynamak için iyi bir sebep sunuyor.
Seviye Tasarımı ve Çok Oyunculu Mod
Seviye tasarımı, mobilde bu tarz bir oyunda gördüğüm en iyilerden biri. Özellikle, bazen seviyenin bir sonraki bölümünü arka planda görebilmemizi ve gelecekte ne olacağına dair küçük bir ön izlenim vermesini çok seviyorum.Ayrıca çevrimiçi çok oyunculu mod da mevcut; ancak bu özellik gelecekteki bir güncellemede yeniden düzenleniyor. En büyük dezavantajı, şu ana kadar yalnızca üç seviye dünyasının olması. Ancak geliştiriciye göre, üç ek dünya, çevrimiçi liderlik tabloları ve bir Zaman Denemesi modu geliştirme aşamasında. Dokunmatik kontroller iyi çalışsa da, oyun en iyi şekilde harici bir denetleyiciyle oynanıyor.
Fiyatlandırma ve Genel Değerlendirme
Oby Adventure, ilk dünya için ücretsiz olarak denenebilir; ardından ek dünyaların her biri 1,99 dolara mal oluyor. Dünyalar çok büyük olmasa da, oyun harika ve benzersiz bir deneyim sunuyor.En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler İyi Forumlar.
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 1,364
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 2,673
- Altın Konu
- 59
- Başarım Puanı
- 344
- MmoLira
- 27,977
- DevLira
- 3
Paylaşım için teşekkürler İyi Forumlar.
- Konular
- 1,324
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 5,734
- Altın Konu
- 235
- Başarım Puanı
- 379
- MmoLira
- 27,333
- DevLira
- 27
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)