- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,222
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sunset Hills: Köpeklerin Dünyasında Keyifli Bir Macera
Sunset Hills, köpeklerin hükmettiği bir evrende geçen, güzel bir tıkla ve yap (point-and-click) bulmaca macera oyununun mobil versiyonudur. Oyunda, toprakları dolaşarak eski ordu arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelen emekli asker ve kitap yazarı Nico Grant'i oynuyoruz.Oyunun temelinde, diğer köpeklerle sohbet etmek, bulmacaları çözmek ve hikayeyi ilerletmek için Nico'yu çeşitli yerlerde hareket ettirmek üzere dokunma veya kaydırma mekanikleri bulunuyor.
Oyuna başlar başlamaz, sıcak renklerin, akıcı animasyonların ve inanılmaz derecede rahat bir atmosferin kusursuz bir uyumuyla karşılaşıyoruz. Bu durum, bazen gözle görülür kare hızı düşüşleri ve küçük görsel aksaklıklar pahasına olsa da, iyi uygulanmış el çizimi sanat stilinin olağanüstü bir örneği.
Çözdüğümüz bulmacalar keyifli; ancak bazıları yeni oyuncular için oldukça kafa karıştırıcı veya zorlayıcı gelebilir. Şahsen, birkaç kez takıldığım için çevrimiçi bir çözüm rehberine bakmak zorunda kaldım. Ayrıca, bazen etkileşim kurmak istediğimiz noktaya veya öğeye doğru şekilde dokunmak zor olabiliyor. Neyse ki oyunun harici denetleyici desteği olduğu belirtiliyor.
Çeviri ve Fiyatlandırma
İngilizce çeviri genel olarak iyi olsa da, yer yer dilbilgisi hataları mevcut. Bu durum, benim deneyimimi olumsuz etkilemedi; ancak oyunda ilerledikçe hataların daha sık hale geldiğini fark ettim.Sunset Hills, Android'de 7,99 dolarlık premium bir oyun olarak sunulurken, iOS'ta tam oyunu açan 8,99 dolarlık bir uygulama içi satın alma (IAP) ile ücretsiz oynanabiliyor.
Genel Değerlendirme
Küçük hatalarına rağmen, bu oyunu oynarken çok eğlendim ve eminim ki birçok kişi de keyif alacaktır. Oyunun atmosferinde beni daha yakından bakmaya çeken bir şeyler var ve kesinlikle göz atmaya değer.En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler İyi Forumlar.
- Konular
- 1,364
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 2,673
- Altın Konu
- 59
- Başarım Puanı