Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
biraz önce yazdığın yorumu bilmiyorsun ve karadenizliliğini hamsi yazdığımamı dayandırdın daha sonra ben sana rizeli olduğun söyledim halbuki trabzonla alakasız sen önceki yazdığın yorumları aklında tutamıyorsun gelmişsin burda bizle sidik yarıştırıyorsun"Bir insanın Trabzonspor'u tutunca karadenizli olduğunu zanneden delüzyonel khancy senin de ayını kutlarım xD" Tabi senin delaylı geliyor..
komedisinMikrofon alacak paran yoktu 2 yıl sana sesli eğitim verdim öğrendiklerinle hile satıp mikrofon almana vesile oldum daha ne olsun razı olman gereken yerde havlıyorsun hâlâ başarısız Anti-Cheat!aynı zamanda anticheatde yapıyorum mikrofon basmaya yüreği yettiği zaman sese beklerim az birşeyler öğren
Sen bu A0 türkçe ile cidden 2 kelimeyi bi araya getirip cümle kurmaya çalışma lütfen çok kafa açıyorsun!biraz önce yazdığın yorumu bilmiyorsun ve karadenizliliğini hamsi yazdığımamı dayandırdın daha sonra ben sana rizeli olduğun söyledim halbuki trabzonla alakasız sen önceki yazdığın yorumları aklında tutamıyorsun gelmişsin burda bizle sidik yarıştırıyorsunkomedisin
tek sığındın nokta a0 türkçe olmuş lafı kıvırma sende biliyorsun benim yazdıklarımın doğruluğunu dönüp dolaşıp a0 türkçe yazıyorsun sıkıştığın yerdeSen bu A0 türkçe ile cidden 2 kelimeyi bi araya getirip cümle kurmaya çalışma lütfen çok kafa açıyorsun!
Sen bir sayfa 1 e git tekrar oku gel hadi..tek sığındın nokta a0 türkçe olmuş lafı kıvırma sende biliyorsun benim yazdıklarımın doğruluğunu dönüp dolaşıp a0 türkçe yazıyorsun sıkıştığın yerde
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)