xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

STRONGER CHEATS - Otomation (Farm Bot-Ws-Damage) Cheats

5.00 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

"Bir insanın Trabzonspor'u tutunca karadenizli olduğunu zanneden delüzyonel khancy senin de ayını kutlarım xD" Tabi senin delaylı geliyor..
biraz önce yazdığın yorumu bilmiyorsun ve karadenizliliğini hamsi yazdığımamı dayandırdın daha sonra ben sana rizeli olduğun söyledim halbuki trabzonla alakasız sen önceki yazdığın yorumları aklında tutamıyorsun gelmişsin burda bizle sidik yarıştırıyorsun :D komedisin

aynı zamanda anticheatde yapıyorum mikrofon basmaya yüreği yettiği zaman sese beklerim az birşeyler öğren
Mikrofon alacak paran yoktu 2 yıl sana sesli eğitim verdim öğrendiklerinle hile satıp mikrofon almana vesile oldum daha ne olsun razı olman gereken yerde havlıyorsun hâlâ başarısız Anti-Cheat!

biraz önce yazdığın yorumu bilmiyorsun ve karadenizliliğini hamsi yazdığımamı dayandırdın daha sonra ben sana rizeli olduğun söyledim halbuki trabzonla alakasız sen önceki yazdığın yorumları aklında tutamıyorsun gelmişsin burda bizle sidik yarıştırıyorsun :D komedisin
Sen bu A0 türkçe ile cidden 2 kelimeyi bi araya getirip cümle kurmaya çalışma lütfen çok kafa açıyorsun!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri