Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Webview2 Integration WebView2 Integration

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tunga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

biraz yardım?

Eline Sağlık Fakat Günümüz Metin2 Kullanıcıları Tost Makinesinden Oyuna Girdikleri İçin Bir Çoğunda Nesne Market Ep Alım (En Kritik Bölge) Açılmazsa Sıkıntı Olabilir

Çok Daha Stabil Çalışıyor Cef'e Göre Fakat Eski Pclerde WebView2 Desteği Olmaması Biraz Kötü Oldu

Test Amaçlı Denedim Sadece,

1751202786592.png

Eline Sağlık Fakat Günümüz Metin2 Kullanıcıları Tost Makinesinden Oyuna Girdikleri İçin Bir Çoğunda Nesne Market Ep Alım (En Kritik Bölge) Açılmazsa Sıkıntı Olabilir

Çok Daha Stabil Çalışıyor Cef'e Göre Fakat Eski Pclerde WebView2 Desteği Olmaması Biraz Kötü Oldu

Test Amaçlı Denedim Sadece,

Ekli dosyayı görüntüle 148207
Evet ama artık tüm oyunlar içerisinde bulunan hile korumaları (örn. Vanguard) ve lisanslı oyunlar için bulunan yazılım korumaları(örn. Denuvo) Windows 10 işletim sistemini zorunlu hale getirdiği için kullanıcıların büyük çoğunluğu Windows 10 kullanıyor. Eski sürüm kullananlar azınlık olduğu için sağladığı faydaların yanında ihmal edilebilir bir kayıp olduğunu düşünüyorum. yorumun için teşekkürler.

biraz yardım?
2.adımdaki gibi .cpp dosyasını CWebBrowser projesine eklediğine ve .c uzantılı kullanılmayan eski dosyayı kaldırdığına emin ol.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri